Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsverksamhet


Det är jätteroligt att så många kontaktar Bromma Volleyboll och är intresserade av att börja spela volleyboll! Vi ber också om ursäkt för att vi ibland dröjer med svar på era frågor. Vi vill givetvis att alla skall känna sig väl bemötta och välkomna till föreningen, och därför vill vi informera er även via vår hemsida.

Bromma Volleyboll är i dagsläget en liten förening och vi har därför svårt att hitta ledare till ungdomar som vill träna och spela. Detta är givetvis något som vi strävar efter att förbättra framöver, men i dagsläget får det stå tillbaka lite då vi just tvingas att prioritera andra områden för att föreningen skall fungera långsiktigt. Vi har för närvarande ingen ungdomsverksamhet alls. Vi är givetvis mycket ledsna för detta och vi kommer att göra vårt yttersta för att framöver bättre kunna bemöta och ta emot nya ungdomar, vilket ju är en förutsättning för föreningens och sportens överlevnad. 

Vi hoppas att i en inte alltför avlägsen framtid kunna erbjuda en möjlighet för era ungdomar att spela volleyboll. Men den kommer i så fall att bygga på att ni föräldrar tar huvudansvaret för era ungdomars grupper. Detta ansvar innefattar bland annat:
- tränaransvar
- ledaransvar
- kommunikation med styrelse och andra lag
- ansvar för lagets budget och ekonomi (alla lag oavsett nivå och ålder hjälps åt att på olika sätt få in pengar till föreningen så att respektive lags kostnader täcks)

Från föreningens sida hoppas vi kunna stötta på olika sätt, t ex genom:
- tränarutbildningar (tips, tricks, övningsbanker, teknik, ...)
- assistera vid träningar (åtminstone månadsvis)
- information till ledare (anmälan och deltagande i turneringar, seriespel,...)
- på alla sätt vi kan stötta och informera där behov uppstår

Kort kan man formulera det som att Bromma Volleyboll i dagsläget inte kan ta den drivande rollen för att starta upp och träna ungdomsgrupper - den rollen kommer ni föräldrar att behöva ta. Men vi hoppas att kunna ta den stöttande och utbildande rollen. Vi är övertygade om att en sådan rollfördelning kan fungera mycket väl och genom att vi ser till att ha en nära och tät kommunikation mellan grupper och styrelse, tror vi att denna rollfördelning kan skapa mycket volleybollspelande, kunskap, glädje och energi som gör föreningen starkare.

Föräldrar som känner och tror att detta sätta att starta igång ungdomsgrupper är en fantastisk möjlighet är otroligt välkomna att meddela oss detta. Berätta också gärna vad du kan tänka dig att hjälpa till med i just ditt/dina barns grupp. Glöm heller inte att berätta vilken ålder ditt/dina barn har samt om dom vill spela i flick- eller pojkgrupp. Ni når oss på This is a mailto link

Så snart vi har tillräckligt många entusiastiska föräldrar och ungdomar för att på detta sätt starta en grupp gör vi det mer än gärna!

Med förhoppning och förståelse för situationen och att vi ändå tillsammans kan utveckla ungdomsverksamheten


/Styrelsen, Bromma Volleyboll

 

Uppdaterad: 26 MAJ 2015 19:18 Skribent: Andreas Wennlund

 

Våra samarbetspartners

Bromma Webbutik
Bromma Webbutik

 

 

Sommaraktiviteter

 

Sponsorhuset

 


 Vill du synas här?
Maila
This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Bromma KFUK-KFUM - Volleyboll
Volleybollsektionen, Box 14023
16714 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
Fax: 08262756
E-post: This is a mailto link