Hoppa till sidans innehåll

Sponsring och reklamplats


Ditt stöd är viktigt, litet som stort, från företag eller privatperson, allt är välkommet! Genom sponsring har vi möjlighet att utveckla vår verksamhet på ett positivt sätt.

Genom att blir sponsor till Bromma Ridklubb stödjer du vår förenings strävan att ge främst barn & ungdomar en aktiv fritid.

Ridsporten är Sveriges näst största ungdomsidrott och en av de få idrotter där män och kvinnor, unga och gamla tävlar på lika villkor. Med en allt större exponering i media och över en halv miljon människor som regelbundet rider för motion och tävling erbjuds fina möjligheter att nå en stor och attraktiv målgrupp för de bolag som väljer att sponsra ridsporten.

Som sponsor för Bromma Ridklubb syns ditt företag inte bara för klubbens medlemmar utan också deras föräldrar och anhöriga.

Ridskolan har ca 630 uppsuttna elever per vecka (3/4 är barn och ungdomar), Ridklubben har ca 500 medlemmar. Det är en eftertraktad Ridskola och Ridklubb med nästan en konstant kö på 70 personer, varav 25-30 är vuxna. Ridningen är en högt prioriterad aktivitet för våra medlemmar.

Vi har färdiga sponsorpaket, men skräddarsyr självklart även sponsoravtal för att det bli så bra som möjligt för våra partners.

Kontakt för diskussion om upplägg som passar er
Jenny Hagberg Eriksson (sponsor ansvarig)
Anna-Carin Lindqvist (tävlingsledare)
Mail: This is a mailto link

Uppdaterad: 11 NOV 2020 09:50 Skribent: Jenny Hagberg Eriksson

Vi tackar vår huvudsponsor!

logga.jpg

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....