Hoppa till sidans innehåll

Ungdomssektionens styrelse


 

Ordförande Louisa Toding

Hej, jag är 15 år och jag är ordförande i USEK. Mina älsklingshästar är Tarzan, Civero, Sunny och Shadow och så klart min Ponny Bosse förstås som står på Lovön. Ni hittar mig i stallet på Äppelviken på tisdagar och fredagar. På tisdagar rider jag för Maria och på fredagar är jag med i hoppgruppen för Andy. Det bästa med USEK är att hålla roliga aktiviteter och få hänga med alla snälla människor.
Hoppas vi ses i stallet! Kram Louisa

 

Vice Ordförande Klara Karlbom

Hej, jag är 14 år och jag sitter som vice ordförande i USEK. Jag har ridit på Äppelviken i ca 6 år och nu rider jag på tisdagkvällar och varannan fredag i hoppgruppen. I vanliga fall hittar ni mig i stallet nästan varje dag i veckan. Mina favorithästar är såklart min sköthäst Tipex men även Calypso, Curry och många fler.
Kram på er

 

Sekreterare Alice Fuxe

Hej, jag är 16 år, och sitter som sekreterare i USEK. Mina favorithästar är framförallt Cleo och Curry, men tycker väldigt mycket om alla andra hästar också. Jag är i stallet på tisdagar då jag rider för Maria, fredagar när jag rider i hoppgruppen för Andy och söndagar eftersom jag jobbar då. Försöker hänga i stallet så ofta jag kan.

Hoppas vi ses i stallet, kram från mig.

 

Vice Sektreterare Vendla Gustavsson Hast

Hej, jag är 13 år och går i 7an på Alviksskolan. Jag har ridit på Äppelvikens i 5år och rider tre gånger i veckan. Ni hittar mit i stallet på tisdagar, onsdagar och oftast på helgerna då jag antingenr rider, jobbar eller myser med mina favoritponnys Storm, Bob och Sienna.
Hoppas vi ses i stallet

 

Alizeé Pellissier


Hej, jag är 18 år och har ridit på Äppelviken i snart 11 år. Min favorithäst är Lucky. Det bästa med USEK är att få umgås med alla barn och organisera aktiviteter. Efter många år har jag kommit fram till att den roligaste aktiviteten definitivt är spökrundan.
Ses i stallet

 

Thea Shishoo

Ålder: 17år
Favorithäst: Ozzy
Favoritaktivitet: Pizzakväll
Dagar i stallet: Onsdagar och ibland torsdagar
Det bästa med USEK: Att hänga med alla kompisar och hålla i aktiviteter

 

Kassör och ansvarig sociala medier Stella Sasse

Hej jag är 18 år. Mina favorithästar är Apache och Canterel. I stallet hittar ni mig på tisdagar, onsdagar samt varannan fredag och lördag. Bästa med USEK är att anordna aktiviteter och få möjlighet att träffa alla aktiva i klubben och stallet.
Hoppas vi ses snart

Uppdaterad: 24 NOV 2020 11:37 Skribent: Jenny Hagberg Eriksson

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....