Hoppa till sidans innehåll

Anläggningen


Ridanläggningen, där Bromma Ridklubb och Äppelviken Ridskola har sin verksamhet, ligger i Åkeshov, granne med Åkeshofs Slott och i utkanten av Judarskogens vackra naturreservat mitt i Bromma. 

 

Stallet
I stallet finns plats för 58 hästar, det finns 42 spiltor och 16 boxar. Alla hästar i stallet ägs av ridskolan. Nästan alla hästarna används i ridskoleverksamheten, undantagen är unghästar under utbildning och några tävlingshästar. I stallet finns också toaletter, skåp för alla skötare och  omklädningsrum. Här ligger även personalens kontor.

Ovanpå stallet har klubben sina lokaler "Klubbis" där vi har omklädningsrum med möjlighet att hyra förvaringsskåp med tillhörande duschar och toaletter, en stor teorisal, soffhörna, kontor för klubben och fritidsledaren samt ett kök. Det är viktigt att vi alla ser till att hålla rent och snyggt efter oss så det känns välkomnande för alla! 

 

 

Ridhus
På anläggningen finns två ridhus samt en utebana. Stora ridhuset invigdes våren 2010 och mäter 24x60 och har 350 sittplatser, 60 ståplatser samt ett café med 40 platser. Det mindre ridhuset är 22x45 meter med tillhörande läktare. 

Utomhus finns fem väldränerade rasthagar och skrittmaskin. Med beaktande av att den anslutande Judarnskogen är ett naturreservat finns även vissa möjligheter till uteritter.

Uppdaterad: 26 SEP 2020 12:14 Skribent: Anna-Carin Lindqvist

Vi tackar vår huvudsponsor!

logga.jpg

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....