Hoppa till sidans innehåll

Många tävlingsmöjligheter - om du vill!


Vår aktiva tävlingssektion (TK) välkomnar alla som vill delta vid BRK:s regelbundna klubbtävlingar i både dressyr och hoppning. Framförallt ordnar och ansvarar TK för tävlingar på klubbnivå, men också för våra lokala tävlingar. Eftersom ryttarna befinner sig på olika kunskapsnivåer och har varierande tävlingsvana, har klubben och ridskolan arbetat fram ett tävlingssystem som passar alla, oavsett ålder, ridkunskap eller tävlingserfarenhet.


Då det nya ridhuset stod färdigt 2010, arrangerade klubben på hösten sin första externa tävling sedan 2005, hoppallsvenskan. Detta har vi sedan fortsatt med och sedan 2014 har vi lagt till ponnytävlingar dagen före hästallsvenskan och vi arrangerar även en lokal dressyrtävling på våren. 

 

Tk anordnar förutom tävlingar även clinics med både interna och externa tränare samt ser till att hinderparken är komplett och i gott skick - Tack Åke! Tk ansvarar också för att cafeterian hålls öppen under tävlingsdagar.


Tävlingskommittén består av 10-12 personer, där samtliga innehar ansvarsposter, och de har med en representant i styrelsen. Varje år hålls cirka fem protokollförda sammankomster.

 

Uppdaterad: 07 NOV 2020 21:34 Skribent: Anna-Carin Lindqvist

Vi tackar vår huvudsponsor!

logga.jpg

Postadress:
Bromma RK - Ridsport
Åkeshovsvägen
16838 Bromma

Kontakt:
Tel: 08800662
E-post: info@brommaridklubb....