Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Rutiner pga Covid-19"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Rutinerna under Vårterminen 2022


Klubben fortsätter med samma rutiner som förra året.

Det är enbart våra simmare som är välkomna in i omklädningen och självklart ska vi alla hjälpas åt med att hålla avstånd.

Ledaren väntar utanför omklädningen och släpper barnen in innan lektionen börjar. Självklart hjälper tränarna barnen i omklädningen och i duschen om det behövs. Föräldrar eller den som lämnar barnen får vänta i cafeterian eller utanför simhallen. För omklädningen, duschen, uppvärmningen, lektionen, duschen och omklädningen beräknar vi en timme.

Vi ber samtliga medlemmar att tänka på att hålla avstånd och inte vara i entrén mer än nödvändigt. Barnen ska vara utanför omklädningen 3 minuter innan lektionsstart och ingen får gå in förrän ledaren kommer och hämtar barnen. Detta för att undvika trängsel och låta gruppen innan först lämna omklädningen.

Om man har förkylningssymtom ska man stanna hemma! Ni kan skicka ett sms till 0725-625004 eller mail till bromollaortens.simsallskap@hotmail.com. Ledaren kommer att skicka hem barnen som uppvisar symtom. Självklart gäller samma restriktioner för alla tränare varför det kan bli att simlektioner ställs in med kort varsel.

Tack för er förståelse! 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Bromöllaortens SS - Simidrott
Storgatan 62, Box 70
29521 Bromölla

Kontakt:
Tel: 045625004
Fax: 045625004
E-post: bromollaortens.simsa...

Se all info