Hoppa till sidans innehåll

KLUBBEN


BROTTKÄRRS TENNISFÖRENING

Som medlem hos oss får du tillgång till en på många sätt unik tennismiljö i Göteborg med högklassiga tennisbanor, både ute på nylagda gruset och inne på hardcourt plexi-pave.

 

Även om vi är väldigt stolta över att vi bedriver vår verksamhet i en av Sveriges finaste tennisanläggningar är det ändå tennisverksamheten och den sociala miljön som vi vill ska karaktärisera BTF. Som idrottsförening har vi en viktig uppgift i att skapa gemenskap mellan människor. Därför vill vi att klubben ska fungera som en naturlig samlingspunkt både för tennisspel och social samvaro.

 

I Brottkärrs Tennisförening har vi tagit fasta på att tennis är en idrott för hela livet och strävar efter att erbjuda alla våra medlemmar bra tennisspel oavsett ålder eller spelnivå. Som ett stöd i arbetet med spelarutveckling har vi utarbetat en egen träningsfilosofi, "BTF-modellen", som präglar verksamheten hela vägen från minitennisen för våra allra yngsta medlemmar till elitsatsningen för våra seniorspelare.

 

Vi har också tagit fasta på att tennis är en tävlingsidrott. Det innebär inte att alla som spelar tennis behöver ha ambitionen att bli en elitspelare. Däremot arbetar vi för att öka antalet tävlingsspelare i klubben. Vi vill att samtliga spelare som deltar i klubbens verksamhet ska utvecklas så bra att de lär sig hela tennisspelet inklusive matchmomenten. Därför är vi en flitig tävlingsarrangör. Vi arrangerar allt ifrån interna klubbtävlingar där alla kan delta till mästerskapstävlingar  där klubbens bästa spelare får chansen att visa upp sig på hemmaplan.

 

Vi känner att vi i dag har en komplett organisation där såväl tränare, administrativ personal som förtroendevalda arbetar med att utveckla och ständigt förbättra verksamheten i klubben. Trots detta är det viktigt att du som medlem är beredd att delta aktivt i klubbarbetet framförallt inom den verksamhet som du deltar i. Det skapar delaktighet, bättre klubbkänsla och högre kvalitet i allt det vi gör tillsammans. 

 

Återigen, varmt välkommen till Brottkärrs Tennisförening!

 

Klubbchef:

August Dunér

Chefstränare med ansvar för tennisskolan:

Petter MilledingFastanställda tränare:

Oscar Sallmén

Niklas Sahlstedt

 

 

Uppdaterad: 27 FEB 2018 17:49

Adressinformation:

Brottkärrs TF

Brottkärrs Tennisväg 9

436 58 Hovås

Telefon: 031-910210

E-Post: This is a mailto link

 

Bankgiro: 5676-2701

Obs. Använd ej vårt tidigare postgiro.

 

Swish nr: 1234218798

Postadress:
Brottkärrs TF - Tennis
Brottkärrs Tennisväg 9
43658 Hovås

Kontakt:
Tel: 031910210
E-post: This is a mailto link

Se all info