Hoppa till sidans innehåll

Dags att sjunga in våren - Airdome ned

27 APR 2018 14:58
  • Uppdaterad: 27 APR 2018 15:00

Som planerat har vi idag fredag påbörjat nedtagningen av Airdome. Våren kom sent och känns ju fortfarande lite kall, men vi håller oss positiva och tror på värme snart. När det väl vänder, vänder det fort. Och då vill vi stå redo med vår nya fina utebana (som förresten även funkar riktigt bra i halvfuktigt väder, det nya keramiska gruset med dränering är av högsta kvalitet)

Följande info: Tennisskolan berörs i viss mån så tillvida att vi inte kan spela där idag och fram till i morgon förmiddag/lunch. Dock ställer vi inte in något då vi hoppas kunna få ihop det med lite kreativitet. Hallen kommer bli alternativ spelplats, vi har frigjort lite tid där, och våra tränare jobbar febrilt med att lösa programmen. Vi är tacksamma för ert tålamod och samarbete i detta läge! Som tur är kommer kranbilen komma redan i morgon lunch och lyfta bort duken. Bana 1 grus är mer eller mindre spelbar direkt...

PS: Ni som har tid över i morgon bitti, kom gärna förbi oss på en kaffe och hjälp oss att  rulla duken. Vi kör 0930, tar ca 30-45 minuter om vi är effektiva. 

Vår-hälsningar

BTF

Skribent: August Dunér
Epost: Adressen Gömd

Adressinformation:

Brottkärrs TF

Brottkärrs Tennisväg 9

436 58 Hovås

E-Post: This is a mailto link

Instagram: @brottkarrstennis

 

Bankgiro: 5676-2701

 

Swish nr: 1234218798

Postadress:
Brottkärrs TF - Tennis
Brottkärrs Tennisväg 9
43658 Hovås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info