Hoppa till sidans innehåll

Information angående Covid-19

15 OKT 2020 09:30
Det är en intensiv avslutning på året med tävlingar och seriespel. Många arrangörer upplever ett stort tryck på tävlingsanmälningar, inte minst de tävlingar som avgörs på höst- eller jullov.
  • Uppdaterad: 15 OKT 2020 09:30

 

 Tennisen har varit väl förskonade från Covid19-fall och vår idrott är, om vi håller oss till de regler och rekommendationer som finns, säker att utöva. Samtidigt så kommer rapporter om att Covid19-smittan breder ut sig i samhället.

 Stora delar av det internationella tävlingsprogrammet har ställts in men Svenska Tennisförbundet har med gemensamma krafter lyckats hålla det nationella tävlingsspelet uppe och har kunnat starta upp seriespelet igen efter sommarens uppehåll.

 

För att kunna fortsätta på nuvarande spår är det viktigt att alla följer de anvisningar som tagits fram för tävlingsspel och som ni hittar på tennis.se.

https://www.tennis.se/information-om-coronavirus/

BTF följer alltid hälsomyndighetens rekommendationer. Dvs håll avstånd, var noga med särskilt handhygienen samt avstå att komma till träningen/tävlingen vid minsta symptom.  Också ska vi beakta det faktum att om någon i hushållet har insjuknat i Covid19 så gäller det att ingen i familjen kommer till aktivitet. Detta är svårt för oss som förening att kontrollera och här gäller eget omdöme och ansvar.

Följer vi alla de rekommendationer som finns kan vi hoppas på en fin tränings-, tävlings- och seriehöst 2020.

 

/vännerna på BTF

Skribent: August Dunér
Epost: Adressen Gömd

Adressinformation:

Brottkärrs TF

Brottkärrs Tennisväg 9

436 58 Hovås

E-Post: This is a mailto link

Instagram: @brottkarrstennis

 

Bankgiro: 5676-2701

 

Swish nr: 1234218798

Postadress:
Brottkärrs TF - Tennis
Brottkärrs Tennisväg 9
43658 Hovås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@brottkarrs-tenn...

Se all info