Hoppa till sidans innehåll

Nu drar våra sommarläger igång!

15 JUN 2019 12:38
Söndagen den 16 juni har vi så starten på första sommarlägret av fem. Klockan 9-15.45 spelar vi tennis, äter lunch, och umgås. Vi presenterar här årets "camplogga" (se foto) samt lite bra saker att tänka på.
  • Uppdaterad: 15 JUN 2019 12:38

Notering 26 juni: Det finns fortfarande enstaka platser kvar till läger vecka 32 samt 33. Hör av er vid intresse!

Alla barn får varsin tröja och ledarna har nya tydliga tröjor som det står "tränare" på. Dessa är superfina tycker vi! Alla är taggade till tårna!!

Vi kommer att ha lite frukt på tennis som mellanmål men vi uppmanar alla föräldrar att skicka med sitt barns favoritfrukt så de har lite extra. Glass kommer att finnas men säljs under inga omständigheter under dagen. Vid hämtning kan man få köpa glass och då swishas köpet in till BTF Swish 1234218798. Ta kontakt med en ledare så hjälper de er. Sista dagen får alla barn varsin glass.

Eventuella allergier måste meddelas in till oss, vi kan först då ta ansvar för detta. Vi har några inrapporterade, om ni är osäkra på om ni har meddelat, meddela igen!

Vidare kommer vi att ta en del foton under lägerveckorna, vi har ett Instagram-konto som vi uppdaterar. Detta brukar uppskattas av föräldrar och anhöriga, se de kan följa aktiviteterna. Om ni inte önskar att ert barn eventuellt kommer med på bild, meddela in detta direkt.

När barnen lämnas bockas de av och glöm ej heller att meddela ledarna när barnet hämtas! Vi checkar in och checkar ut, detta är jätteviktigt.

Nu ser vi fram emot härliga veckor i värme och sol, väl mött!

Vännerna på BTF

Skribent: August Dunér
Epost: Adressen Gömd

Adressinformation:

Brottkärrs TF

Brottkärrs Tennisväg 9

436 58 Hovås

E-Post: This is a mailto link

Instagram: @brottkarrstennis

 

Bankgiro: 5676-2701

 

Swish nr: 1234218798

Postadress:
Brottkärrs TF - Tennis
Brottkärrs Tennisväg 9
43658 Hovås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@brottkarrs-tenn...

Se all info