Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till 2020!

03 JAN 2020 21:08
Våra gruppträningar drar igång igen tisdagen den 7 januari. Vi vill också passa på att påminna om att förnya era medlemskap. Alla förmåner aktiveras automatiskt med ett nytt system där Matchi läser av inbetalningar samma dag.
  • Uppdaterad: 03 JAN 2020 21:08

Vi går mot ljusare tider och det är alltid skönt med en nystart! 2020 ska bli ett fantastiskt tennisår med fina grusbanor, upprustning av hallen, expanderingsplaner samt att vi under vecka 23 kommer att vara värd för Next Genteration, fd Kalle Anka Cup. En stark juniortävling med många fina matcher att vänta!

Vårterminens abonnemang har rullat på sedan årsskiftet och vi är i skrivande stund mitt inne i nyårskurserna. Det är härligt att såpass många barn har anslutit till intensivkursen! På tisdag den 7 januari startar ordinarie tennisskola och alla ni som inte hört något annat behåller samma tid/er. En hel del har velat öka antal pass och vi har försökt tillgodose detta efter bästa förmåga. 30 nya elever står i kö hos oss och endast 4 har klivit av.

Jag vill också så här i början av året påminna alla om medlemskapen. Fakturor skickades ut i december och förföll 31/12. Medlemskapets förmåner aktiveras numer direkt vid betalning och vårt nya system gör att det kommer att bli rättvist och bra för alla. Samtliga 840 medlemmar från 2019 har tillskickats en faktura för 2020 och skulle någon mot förmodan inte fått en faktura kan man maila oss. Om man inte tidigare varit medlem och vill bli ny medlem kan man besöka

www.matchi.se/facilities/membership/brottkarrstf

Man erhåller som medlem bland annat 50 kr rabatt per bokning, passerkod till hallen samt att juniorer bokar kostnadsfritt 20 minuter innan ledig timme. Så passa på att koppla upp medlemskapet redan idag!

 

Med förhoppning om en härlig tennistermin! Svinga vackert -

 

August Dunér

Klubbchef

Skribent: August Dunér
Epost: Adressen Gömd

Adressinformation:

Brottkärrs TF

Brottkärrs Tennisväg 9

436 58 Hovås

E-Post: This is a mailto link

Instagram: @brottkarrstennis

 

Bankgiro: 5676-2701

 

Swish nr: 1234218798

Postadress:
Brottkärrs TF - Tennis
Brottkärrs Tennisväg 9
43658 Hovås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@brottkarrs-tenn...

Se all info