Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Senaste info"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Senaste info


Det går nu bra att anmäla sig till vårens tennisskola för juniorer samt vuxenträningen. Ni som tränat under hösten behöver inte återanmäla er, däremot uppskattar vi att ni meddelar om ni inte ska fortsätta. Vi drar igång vecka 2. 

Skicka intresseanmälan till:

petter.milleding@brottkarrs-tennis.se

Vi utökar antalet platser så utöver ordinarie schema för hösten kommer vi att kunna sjösätta nya träningstillfällen.

Är ni ute efter privatträning? Skicka förfrågan till:

info@brottkarrs-tennis.se

Abonnemangen har fakturerats ut och man bekräftar sin tid via betalning. Obetalda abonnemang kommer att lämnas bokningsbara. Likadant här, ni som inte ska ha era tider kvar, meddela gärna oss snarast så vi kan ta in dem i planeringen.

Välkomna in med era intresseanmälningar!

Från oss alla i personalen, till er alla där ute, en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
Med bästa tennishälsningar,
August Dunér
Klubbchef
BTF
-------------------------
Lägesuppdatering!
Vårterminen avslutades söndagen den 17 juni.
Summercamps drog sedan igång vecka 25 och vi är i skrivande stund inne på vecka 27. Sedan uppehåll under semestern och två nya camps dyker upp vecka 32 (start 6 augusti) och 33 (start 13 augusti). Till dessa finns det fortfarande platser kvar.           


Till alla er som har barn i våra tennisskolor vill vi passa på att tacka för den gångna vårterminen. Vi på tennis känner att det rör sig åt rätt håll, belastningen har stundtals varit massiv men med nylagda utebanor, nyrenoverade innebanor och en helt ny "Greenset" minitennisbana har vi skapat oss förutsättningar som inte fanns innan. Vi jobbar såklart på för att lyfta oss och öka i kvalitet i alla avseenden. Vi hoppas att ni hänger med!

Det börjar bli dags för återanmälan till höstterminen.
Skicka ett meddelande till oscar.sallmen@brottkarrs-tennis.se och anmäl er. Vi sitter kommande veckor med planeringen. 

För alla er som har barn som inte ännu spelat hos oss men vill börja är det bara att skicka in en intresseanmälan. Vi har nybörjarkurser och även minitennis för de yngsta. Denna kan ni skicka till info@brottkarrs-tennis.se
Vi bekräftar er förfrågan.


Vad beträffar den allt växande vuxenträningen så kan ni skicka intresseanmälan/återanmälan till info@brottkarrs-tennis.se Vi kommer att ha vuxenträning för både nybörjare och lite mer erfarna, såsom under våren som gick. Ansvarig: Petter Milleding petter.milleding@brottkarrs-tennis.se

Sista dagen för återanmälan är 1 augusti, sedan går platserna till köande elever.


Ha en skön sommar!

August Dunér
Klubbchef
BTF


OBS Anmälningspolicyn är lite annorlunda mot tidigare terminer, detta för att beivra att en massa platser blockeras för elever som står i kö. Vad gäller minitennis så får alla prova på och sedan följaktligen välja att hoppa av utan kostnad. I övrigt gäller följande: Avanmälan två veckor innan start innebär en adminavgift på 500 kr. Avanmälan efter det innebär halva kursavgiften i kostnad. Avhopp när kursen dragit igång innebär full avgift (såvida man inte har skadat sig eller blivit sjuk). 

 
Inga nyheter är skapade

Adressinformation:

Brottkärrs TF

Brottkärrs Tennisväg 9

436 58 Hovås

Telefon: 031-910210

E-Post: info@brottkarrs-tennis.se

 

Bankgiro: 5676-2701

Obs. Använd ej vårt tidigare postgiro.

 

Swish nr: 1234218798

Postadress:
Brottkärrs TF - Tennis
Brottkärrs Tennisväg 9
43658 Hovås

Kontakt:
Tel: 031910210
E-post: info@brottkarrs-tennis.se

Se all info