Hoppa till sidans innehåll

Publikationer


Gunnar Rylanders hederspris 2008 tilldelas Norbert Johansson

 

Under veckoslutet delades Gunnar Rylanders hederspris ut för första gången. Norbert Johansson, Brottkärrs tennisförening får 50 000 kr.

Catella har valt att instifta ett hederspris i förretagets grundares namn, priset heter Gunnar Rylanders hederspris och är på 50 000 kr. Hederspriset skall årligen tilldelas en ungdomsledare som gör berömvärda insatser inom svensk tennis och premiäråret faller valet på Norbert Johansson, verksam i Brottkärrs ungdomsverkmahet. Prispengarna tillfaller klubbens ungdomsverksamhet.

- Brottkärrs Tennisförening har på ett utmärkt sätt lyckats integrera en närliggande skola i föreningens verksamhet och via sommarläger fylls tennisskolorna och Norbert Johansson är en förebild för barn och ungdomarna och han är en ledare som väl lever upp till benämningen eldsjäl och förebild och är väl värd priset, säger Gunnar Rylander - Catellas grundare.

                              
 

Tusentals ungdomar har genom åren tack vare Norbert Johansson fått ett stort tennisintresse och möjlighet att utvecklas både som människa och tennisspelare.

- Lekdelen är viktigast och vi har en social verksamhet där alla får vara med och vi försöker påverka barnen med positiva bilder och upplevelser. Våra sommarläger och skolsamarbete ger oss fler elever i tennisskolan och ger fler chansen att lära sig tennis. Pengarna skall gå direkt till ungdomarna för att ytterligare stärka vår verksamhet och jag är glad om vi kan fungera som inspiratörer för övriga tennissverige, säger Norbert Johansson,

Norbert har på ett förtjänstfullt sätt och under lång tid arbetat med ungdomar med inriktningn på tennis. Norbert är en utomordentlig förebild för ungdomsledare i allmänhet och inom tennisen i synnerhet.

Uppdaterad: 13 OKT 2014 15:49 Skribent: Niklas Sahlstedt

Adressinformation:

Brottkärrs TF

Brottkärrs Tennisväg 9

436 58 Hovås

E-Post: This is a mailto link

Instagram: @brottkarrstennis

 

Bankgiro: 5676-2701

 

Swish nr: 1234218798

Postadress:
Brottkärrs TF - Tennis
Brottkärrs Tennisväg 9
43658 Hovås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@brottkarrs-tenn...

Se all info