Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Svenska Roddförbundet


Svensk rodd har tagit OS medalj i rodd detta har inte hänt sedan 1956 i Melbourne. Elin Lindroth från Sollerö IF kämpade sig till en silvermedalj vi ungdoms OS i Argentina. Hon var endast 0,5 sekunder efter Maria Sol Ordas från Argentina.
 
Nu är det dags för årets RODDforum som i höst genomförs i Kungälv.
 
Årets Balic cup som är den 25:e i ordningen är genomförd. Sverige kom på femte plats av de 9 nationerna som deltog.
 
Den 29 september invigdes de nya banorna på Hjelmsjön. Vädret var tillfredsställande och flaggorna var hissade.
 

Kust till Kust

(2018-10-04 18:01)
 
Här pratar vi kraftsamling, kompetens och allt vad möjligheter till kunskapspåfyllning, erfarenhetsutbyte och nätverkande står för. Den naturliga och självklara arenan för alla i ledande positioner inom idrotten och inom civilsamhället i stort.
 
Landslaget bjuder in till testdagar på Bosön, Lidingö. Målgruppen är de aktiva och tränare som har för ambitioner att representera landslaget.
 

FISA:s årsmöte 2018

(2018-10-01 15:14)
Den 17:e september avhölls årsmötet för FISA i Plovdi. SR representerades av ordförande Mats Almlöw och generalsekreterare Per H Lundberg.
 
Baltic Cup 2018 genomförs i Polen (Kruszwica). Vårat ungdomslandslag är på plats och ser fram mot att tävla.
 
Nu är det dags för höstläger med SR:s utvecklingslag (U17 och U19). Lägret är till för alla juniorer födda 2001, 2002, 2003 eller 2004 som vill utvecklas som roddare.
 
 
Ursäkta dröjsmålet men nu har landslagsledningen färdigställt en uppdaterad mall för träningsrapportering. Det som tillkommit är kolumn som heter rörlighet där du fyller i antalet minuter som du har tränat någon form av rörlighetsträning.
 
Svenska Roddförbundet inbjuder härmed svenska regattaarrangörer och föreningar att ansöka om att få arrangera tävlingar under kommande inne- och utesäsong:
 

Sprint SM är inställt

(2018-09-21 18:03)
Vi beklagar att arrangörerna måste ställa in Sprint SM. Ett tufft men välgrundat beslut baserat på de väderrapporter som är givna för helgen.
 
Tyvärr kom inte Anders Backeus till start i dagens D-final. Han har haft magproblem det senaste dygnet vilket omöjliggör en start.
 

 ITSD_www

agnas_ark

Ange alt-text här.

Weda.Logo

Ange alt-text här.

 

 

Material till hemsidan mailas till lovisa_91@msn.com

 

 

 

leksandsrundan_tagline_bike_190x258px

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik, Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024713846
E-post: mats.niss@ncc.se

Se all info