Hoppa till sidans innehåll

Städlista


Tillfälligt ingen städlista pga. rådande situation med Covid-19 viruset.

För att det inte ska bli betungande för någon så fördelas städningen av Roddens Hus ut veckovis på medlemmarna som är här och tränar. Kan vi alla hjälpas åt och ta en vecka var behöver det inte bli betungande för någon!

För att lokalen ska bli regelbundet städad får ni ansvara för att lokalen är städad och fin på söndagen under er städvecka (undantaget anmärkningar ovan). All städning i samband med uthyrning under veckorna sköter familjen Niss tills vidare så den ingår inte i veckostädningen.

Önskar ni byta vecka kan ni höra av er till någon annan på listan. Är det någon som känner sig missad på listan så säg gärna till så får ni en vecka nästa omgång.

Kolla gärna bokningskalendern på www.roddenshus.se och träningstiderna på www.brudpiga.se så att lokalen inte är uppbokad när ni kommer och städar. 

För att lokalen ska bli regelbundet städad får ni ansvara för att lokalen är städad och fin på söndagen under er städvecka. När det är bröllop vill vi helst att ni städar på torsdagen om det är möjligt. Hyresgästen städar efter sig på söndagen.

All städning i samband med uthyrning under veckorna sköter familjen Niss tills vidare så den ingår inte i veckostädningen. Undantaget inför bröllopen då städningen bara byter dag.

Städutrustning och en lista över vad som ska städas finns i förrådet i Roddens Hus.

Hör av er till Mats Niss (070-6206986, 0247-13846) eller Lovisa Niss (073-5806028) i god tid innan ni vill komma och städa så ordnar någon av dem så lokalen är upplåst, stäm gärna av i förväg.

Tack för att ni hjälper till att hålla Roddens Hus städat och fint!

Uppdaterad: 19 AUG 2018 18:55 Skribent: Lovisa Niss
E-post: This is a mailto link

Klicka nedan för att komma till hemsidan för Brudpiga RK

Brudpigalogga genomskinlig

Samarbetspartners

AgnasArk

'

mårtas el

agnasark-001

jackon

fakab

st mikaelskolan

dalaklimat

lindab

assa

eb hedlund

teamgöthes

ostnor

tomoku_hus

iCell

Akero_logga

finja logga

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 0706206986
E-post: This is a mailto link

Se all info