Hoppa till sidans innehåll

Viktig information!


Här nedan finns viktig information till klubbens skidåkare och jag ber er att läsa igenom hela texten.
.
Svenska Skidförbundet ställer krav på att alla medlemmar i föreningen ska registreras med fullständigt personnummer före 2013-11-30 i medlemsregistret i IdrottOnline. Detta för att säkerställa att ni som medlemmar omfattas av Skidförbundets Olycksfallsförsäkring hos Folksam.
.
Därför ber jag ALLA som räknar sig själva som aktiva skidåkare i klubben att fylla i ett formulär.
.
Då Brudpiga RK är en flersektionsförening så är alla ni medlemmar inte automatiskt "aktiva" inom just sektionen skidor i systemet. Vi skaffade IdrottOnline hemsidan långt innan dessa funktioner fanns (och basen är roddhemsidan). Alla som fyller i formuläret lägger jag manuellt in i systemet som "aktiva i skidor" så ni ska omfattas av försäkringen. Tvekar ni på om ni ska fylla i formuläret eller inte - så fyll i det (det kostar ingenting).

Många av er ligger redan inlagda i det skidförbundets systemet, men för säkerhetsskull ber jag ALLA skidåkare fylla i formuläret så jag inte missat någon. Det gäller även er som "bara" åker Vasaloppet för Brudpiga RK och ej är aktiva i föreningen annars.
.
Även om ni har barn som åker skidor i och tävlar för andra klubbar så rekommenderar jag er att fylla i formuläret ändå, om era barn exempelvis åker Brudpigas KM.
.
Klubben har cirka 270 medlemmar och långt ifrån alla åker skidor, vissa är bara aktiva inom andra sektioner och vissa är bara stödmedlemmar. Så om jag ska sitta och lägga in alla medlemmar manuellt så blir det väldigt mycket jobb för mig vilket tar lång tid, i onödan. OM jag skulle lägga in alla medlemmar så blir statistiken till Skidförbundet också fel, då det bara är de "aktiva" inom idrotten skidor som ska finnas i medlemsregistret Svenska Skidförbundet hämtar information ifrån.
.
Alla de som fyllt i formuläret lägger jag manuellt in så att ni kommer omfattas av Skidförbundets försäkring.
.
Har ni några frågor så skicka ett mail till Lovisa Niss (This is a mailto link)


FORMULÄRET FINNS HÄR ATT FYLLA I >> 
.
Tack för er hjälp!

Uppdaterad: 01 NOV 2013 21:03 Skribent: Lovisa Niss
Epost: This is a mailto link

Material, bilder och nyheter till hemsidan mailas till Lovisa Niss

(This is a mailto link)

Rättviksrodden (227)

 

Postadress:
Brudpiga RK - Rodd
Mats Niss, Västanvik, Skarpholsvägen 11
79392 Leksand

Kontakt:
Tel: 024713846
E-post: This is a mailto link

Se all info