Hoppa till sidans innehåll

Avslutningsfesten

2012-10-21 19:39
Igår hölls avslutningsfesten som avrundade säsongen 2012.
  • Uppdaterad: 2016-06-08 01:02

Festen började kl 19 med mat som var och en medhavde själva. Det var allt från kött & potatisgratänger till rotmos & fläsklägg.

 

När alla anmälda satt sig till bords och börjat njuta av sin medhavda mat hälsade festfixarna Lina & Ida alla välkomna. Strax efter det ville Katti, Tobbe & Joel visa en liten musikvideo som de hade gjort. Brunnsbergs Style gjorde succé och här kan ni se den igen! :)

 

Sedan berättade JanOlov att vi fått fint besök. Självaste kommunalrådet Kjell Tenn från Älvdalens kommun kom för att uppvakta oss med blommor och ett litet bidrag! Kjell sa att Älvdalens kommun hade nog inte riktigt förstått hur stor dragkampen är i Älvdalen och hur mycket den betyder. Kjell önskade även att dragkampen skulle synas mer i kommunen, att Älvdalen inte bara är "Larz Kristerz-land" utan även att här finns Sveriges bästa dragkampare. Kjell stannade kvar för att njuta av kvällen och umgås med oss ett par timmar.

 

DSC_0014

 

Sedan visades ett bildspel som Ida & Eline hade gjort. Det var en bra sammanfattning om vad som hänt under säsongen!

 

Nu hade maten ätits upp och det var dags för kaffe & kaka som ingick i inträdespriset. Tack Gittan med flera som bakat så goda kakor!

 

Under kaffets gång började årets prisutdelning med pris för årets nya dragare. I år har Brunnsberg hela 16st nya dragare och hälften av dem var på plats för att ta emot sina isberg!

 

DSC_0021

 

Sen var det dags för medaljutdelningen som i år blev:

SM-SILVER D500

SM-SILVER D520

SM-SILVER Mix600

SM-SILVER Junior600

SM-BRONS H640.

 

Efter medaljregnet delades det ut diverse andra priser. Vår tränare Daniel tackades med en liten gåva, varpå han höll ett tal. Han pratade bland annat om varför vi fick priset av Svenska dragkampsförbundet som 'Årets dragkampsklubb'. För att vår klubb har stor bredd, vi har dragare i alla åldrar, damer, herrar, juniorer och knattar. Vi är en bra klubb med bra sammanhållning och vi hjälps åt. Alla är lika viktiga oavsett om man är dragare, funktionär, supporter, styrelsemedlem osv ALLA som har en liten del i klubben är lika viktiga och delaktiga i alla framgångar vi gör!

 

DSC_0056

 

Linnéa blev även tackad, för BIA-mätningarna och kostrådgivningen hon gav oss dragare i somras.

 

Till sist var det dags för Peter & Patriks vandringspris 'Årets Slitare i BIF'. Detta år gick priset till Pelle Frostgard! Motiveringen löd:

 "Du är en given kandidat varje år till detta pris. Du gör otroligt mycket för klubben i det tysta. Du ställer alltid upp och gör saker som ingen annan ser, t ex kåda. Enda nackdelen med Dig är att Du tror att Venjan är Sveriges knutpunkt när vi är ute och reser."

DSC_0065

 

Vid 22-tiden dukades borden undan och dansen till Westlights drog igång!

DSC_0168

 

  • Tack till festfixarna Lina, Ida & Gittan för ett bra jobb!
  • Tack alla som hjälpte till och städade både under kvällen och dagen efter!
  • TACK ALLA inblandade för en otroligt rolig, trevlig och lyckad avslutningsfest!!

 

Skribent: Katti Nylund

Följ oss på:

och ta del av aktuella rapporter

från tävlingar med mera! :)

länksdf

 

VM i Malmö 2016

Postadress:
Brunnsbergs IF - Dragkamp
Brunnsbergsvägen 89
79690 Älvdalen

Kontakt:
Tel: 025120204
E-post: This is a mailto link

Se all info