Hoppa till sidans innehåll

Älvdalsambassadör


Älvdalens kommun har sedan 2005 uppmärksammat personer som i sitt värv är goda representanter för vår kommun, och som gör bra reklam för kommunen ute i världen. Dessa premieras och utses till "Ambassadör för Älvdalens kommun".

Läs mer om alla Älvdalens ambassadörer här.

 

 

 

2010: Hela Brunnsbergs IFs klubb.

Motivering: "Brunnsbergs IF dragkamp, kända som trevliga, glada och, naturligtvis, STARKA, och som reser land och rike runt och sprider sann Älvdalsglädje var ni än drar fram. Brunnsbergs IF dragkamp som med er fina klubbsammanhållning sysslar med så mycket annat förutom dragkamp, det är dansshower, det är parkeringsvakter, det är ..., ja, det är många olika aktiviteter. Brunnsbergs IF dragkamp, som när det verkligen gäller vet att visa framfötterna, som nu senast i Sydafrika, då ni skördade medaljer på dragkampsarenan. Det är med stor glädje Älvdalens kommun härmed utser er alla, funktionärer, ledare och utövare till sanna Älvdalsambassadörer."

 

 

2007: Lena Eriksson.

Motivering: "Lena Eriksson har som en frisk fläkt och med stort engagemang kämpat sig upp till eliten i den svenska dragkampssporten. Lena Eriksson har gjort att Älvdalens kommun åter hamnat på prispallens högsta nivå inom den internationella idrotten. Älvdalens kommun är stolta och hedrade att få utse Lena till ambassadör för kommunen."

 

Uppdaterad: 01 SEP 2012 13:27 Skribent: Katti Nylund

Följ oss på:

och ta del av aktuella rapporter

från tävlingar med mera! :)

länksdf

 

VM i Malmö 2016

Postadress:
Brunnsbergs IF - Dragkamp
Book, Brunnsbergsvägen 89
79690 Älvdalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@brunnsbergsif.s...

Se all info