Hoppa till sidans innehåll

Årets Slitare i BIF


År 2010 instiftade Peter & Patrik ett vandringspris i BIF - 'Årets slitare'.

De två tyckte att eftersom det är dom två som varit med sen BIF började med dragkampen -97 och är de enda som fortfarande drar, så tyckte dom helt enkelt att dom skulle ha ett vandringspris att dela ut.

 

Priset 'Årets slitare' går, enligt Peter & Patrik, till dem som gör 'det där lilla extra' för BIF.

 

 

2015: Jan-Olov Nylund.

"Du hörs och syns mycket, men gör även mycket i det tysta. Skoldragkamp,reseledare, sportchef mm. Det där med magen är nog bara en sägen, för den ser inte ut att vara i vägen."

 

 

2014: Gittan Book.

"Du är beviset på att man inte behöver stora muskler för att bli en slitare, och har i många år dragit ett stort lass. Du är vår finansminister och fixar så att vi inte hamnar i klistret."

 

 

2013: Fredrik Nylund.

"Du är en stor tillgång för Brunnsbergs IF och ställer upp i alla lägen. Du tar stort ansvar och har vuxit in i din ledarroll. Kådakokningen har du tagit till en ny nivå. Men även Du har en nackdel - kostnaden för korv har stigit med 63% med Dig i laget."

 

 

2012: Per Frostgard.

"Du är en given kandidat varje år till detta pris. Du gör otroligt mycket för klubben i det tysta. Du ställer alltid upp och gör saker som ingen annan ser, t ex kåda. Enda nackdelen med Dig är att Du tror att Venjan är Sveriges knutpunkt när vi är ute och reser."

 

 

2011: Ida Heed.

Motivering: "Du är en stor tillgång till BIF. Du gör det där lilla extra fast du har både skola och jobb att tänka på. Utan dig hade det inte blivit en enda medalj i England, för ingen hade tagit sig dit. Resultaten talar för sig själv, men det Du gör vid sidan om, talar vi om för Dig."

 

 

2010: Katti Eriksson.

Motivering: "Med sitt hjärta, hjärna och engagemang är hon ett föredöme för klubben. Alltid hjälpsam och ställer upp i alla väder. Tar hand om nya dragare och ser efter gamla. Har goda ledaregenskaper och sätter laget främst."

 

Uppdaterad: 05 FEB 2016 20:04 Skribent: Katti Nylund

Följ oss på:

och ta del av aktuella rapporter

från tävlingar med mera! :)

länksdf

 

VM i Malmö 2016

Postadress:
Brunnsbergs IF - Dragkamp
Book, Brunnsbergsvägen 89
79690 Älvdalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@brunnsbergsif.s...

Se all info