Hoppa till sidans innehåll
Vätternrundan2013

Dax att anmäla sig

12 SEP 2013 22:30
Till Vätternrundan
  • Skapad: 12 SEP 2013 22:30

Till Vätternrundan 2014

På grund av det stora intresset att förboka platser till Vätternrundan 2015 och att enbart 50 % av det totala antalet platser/timma får förbokas har inte alla kunnat få den starttid man önskat.  För att så många som möjligt ändå ska få plats har jag även minskat ner på antalet platser för några grupper. Jag ber er ha överseende med detta.

Från 23 september till den 25 oktober är anmälningslänken öppen för er som förbokat startplatser.

Anmälan

För att kunna anmäla dig till våra lopp måste du vara registrerad på Mina Sidor. Registreringen av personer utan svenskt personnummer kan ta upp till 2 arbetsdagar innan de är bokförda på Mina sidor.


1. Logga in på Mina sidor, gå till ”Mina Anmälningar” och markera ”Gå med i Grupp”

2. Ange anmälningskod (se ovan) för den gruppen du vill starta i. Ange antalet genomförda lopp och eventuellt företag/klubbnamn.

3. Kontrollera att gruppens starttid och namn är korrekt.

4. Välj Bekräfta. Anmälan genomförs och plats tilldelas. Mail med information skickas ut till den e-postadress du angivit vid registrering av Mina sidor.

5. Inom 5 dagar måste du ha betalt anmälningsavgiften

I samband med betalningen kan du även passa på att teckna någon av Folksams motions- och tävlingsförsäkringar.

Startklar en avbeställnings och olycksfallsförsäkring som gäller i alla svenska motions- och tävlingsarrangeman under ett år för 140 SEK eller Startklar plus där du även är olycksfallsförsäkrad under träning inför arrangemangen för 250 SEK

OBS Detta gäller även de grupper som faktureras, man måste aktivt gå in och välja Försäkring och bekräfta betalning (på ev. 0 kr)

Med er anmälan godkänner ni automatiskt att namn, hemort, startnummer, ålder, antal tidigare genomförda rundor, starttid och måltid publiceras på internet.

Till dig som bor i Sverige, Norge,  Danmark och Finland kommer kostnadsfritt en prenumeration på tidskriften Cykla hem i brevlådan. Där finns många fina reportage, tips och idéer inför din träning på cykeln.

Med vänliga hälsningar
Jonas & P-O

Skribent: Per-Otto Bengtsson

Postadress:
Burseryds IF - Cykel
Ågatan 56
33377 Burseryd

Besöksadress:
Granbacken, Ågatan 56
33377 Burseryd

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: burserydsifcykel@gma...

Se all info