Hoppa till sidans innehåll

Anmälan/Info


Bra Kompis Klassfotboll spelas 30-31 maj på Ryda Sportfält.

Hjärtligt välkomna till en fantastisk folkfest 30–31 maj på Ryda Sportfält!

Tillsammans bjuder nu Byttorps IF och IF Elfsborg in alla klasser i årskurs 0 – 6 i Sjuhäradsbygden till Bra Kompis Klassfotboll.

För 18:e året i rad anordnas vår populära fotbolls- och familjefest på Ryda Sportfält där alla får vara med.

Du som är ansvarig för ett lag gör det möjligt för tjejer och killar att spela fotboll och ha kul under enkla former, där alla kan delta, vilket stärker gemenskapen i klassen. Du som ledare behöver inte inneha några speciella fotbollskunskaper. Det viktiga är att alla får en trevlig dag tillsammans.

Delta gärna i Bra Kompis Klasstävling som startade för några år sedan där alla deltagande lag har möjlighet att vinna ett pris för hela klassen. Även Fair Play kommer att premieras under arrangemanget och det delas ut ett antal mindre priser samt ett huvudpris.

Speldagar:        Lördag spelar Åk 0 – 3. Söndag spelar Åk 4 – 6.

Spelformer:      Åk 0 – åk 3 spelar 5-mannafotboll och åk 4 – 6 spelar 7-mannafotboll.

Samtliga årskurser spelar utan slutspel och tabeller. Allt för att minska eventuell tävlingshets och att minimera risken för ”toppning” i enlighet med Svenska Fotbollsförbundets riktlinjer för barn- och ungdomsfotboll.
Minst två flickor och två pojkar ska ingå i spelet på planen i samtliga årsklasser.

Det är möjligt att bilda flera lag i klassen, vilket innebär att det blir mer speltid per elev.

Klasser med få elever kan gå samman och bilda ett lag och är det flera årskurser anmäls laget till medverkan i tävlingsklassen för de äldsta spelarna.

Vi välkomnar även dig som inte kan, vill, eller har möjlighet att vara med i laget som spelar, att ändå anmäla dig och vara med runt dina klasskamrater.

Du anmäler dig precis som övriga och får ta del av alla erbjudanden.

 

Deltagarpaket:

Deltagaravgiften är 130 kr (med mat 180 kr) per elev. Spelare som önskar kan förboka/betala mat, vilket kallas Bra Kompismålet och kostar 50 kronor. Där ingår en hamburgare, Mer och banan.

I avgiften ingår:

  • En T-shirt, vilken används som matchtröja.
    Välja storlek i anmälan: 110/120, 130/140, 150/160, S, M, L
  • Entrébiljett till en utvald Elfsborgsmatch, Borås Djurpark och Navet, rabatt på entré till Skara Sommarland
  • En fotboll per lag.
  • Minnesgåva till alla deltagare.
  • Bra Kompis mål (om man betalt 180 kr) Man kan göra olika inom klassen och det anges i anmälan.

 

Laganmälan gör du direkt på webben! Enkelt och smidigt för dig och för oss.
Länken finns på vår hemsida www.byttorpsif.com/BraKompisKlassfotboll. Till ledarens hjälp bifogas en blankett för ifyllande av nödvändiga uppgifter. Anmälan görs sedan lagvis av lagansvarig/kontaktperson.
Det är viktigt att samtliga uppgifter fylls i. Bekräftelse på webbanmälan kommer till angiven e-postadress. Deltagaravgiften om 130 kronor/elev samlas in och betalas av lagansvarig/kontaktperson via bankgiro 922-6481 senast onsdag 1 april 2020. Vid betalning via internet ange referensnummer som finns under "Märks med:" på fakturan. Obs! Anmälan är bindande och giltig när vi erhållit avgiften.

 

I Bra Kompis Klasstävling delas priser ut till bästa bidrag på årets tema till en klass i åk 0-3 och en klass i åk 4-6.
- Pris 0-3:an, inträde i parken (3tim) till aktivitet för upp till 30 elever, min. 10 medverkande föräldrar,  1 instruktör från Buaskogen.
- Pris 4-6, inträde i parken  (3tim) till aktivitet upp till 30 elever, inga medverkande föräldrar, 1 instruktör från Buaskogen.
- Aktiviteten genomförs genom egen bokning direkt med Buaskogen under 2020. Mer information om Buaskogen finns på deras hemsida.

På vår hemsida, www.byttorpsif.com/BraKompisKlassfotboll hittar du länken till Bra Kompis Cupsida, där informeras löpande om regler, spelschema, var och när ni kan hämta ert material till laget samt andra aktiviteter före och under arrangemanget.

 

Efteranmälning eller ändring av spelare/deltagare kan göras på anmälningssidan till och med 1 maj.
Därefter måste det göras via e-post till This is a mailto link
Logga in med din e-postadress och lösenord som finns i bekräftelsemailet du fick vid anmälan. Är e-postadressen använd vid en tidigare cupanmälan är lösenordet utelämnat och samma lösenord används igen. Kommer ni inte ihåg vad ni har använt tidigare, använd länken Glömt ditt lösenord? så skickas det ut ett nytt. Välj först länken Ändra beställning under rubriken Beställda tjänster och därefter länken Spelare under rubriken Spelare.

 

Vid frågor om arrangemanget eller eventuella problem med webbanmälan och betalning så kontaktar du Byttorp IF:s kansli via e-post: This is a mailto link eller via tfn: 033 – 41 65 64.


Återigen, hjärtligt välkomna till en fantastisk folkfest 30–31 maj där alla får vara med och i “Fair Play anda”!


Anmälningsblanketterna:

Webbanmälan

Elevinbjudan

Till mentor/klassförälder/lagansvarig

Deltagarlista

Klassfotbollsaffisch

Kontaktpersoner ungdomslag Byttors IF

Uppdaterad: 13 MAR 2018 17:30 Skribent: Stefan Johansson

Instagram_Icon_Large_72x72FB-f-Logo__blue_72 

 

 

Byttorps IF
Box 22101
501 14 Borås
Telefon: 033-41 65 64
E-post: This is a mailto link
Postadress:
Byttorps IF - Fotboll
Box 22201
50114 Borås

Kontakt:
Tel: 033416564
E-post: This is a mailto link

Se all info