Hoppa till sidans innehåll

Nya bon hos CK Granit

16 SEP 2020 14:01
Åtta nya bon på nätvinyl är på plats i Gävle på CK Granits fyra banor. Spännande!
  • Skapad: 16 SEP 2020 14:01

Inför den här säsongen har CK Granits hall på Testebovallen renoverats grundligt. Alla väggar i både kalla och varma delen är målade i ljusa toner, plattan är slipad och nymålad. Som kronan på verket har vi fått våra nya bon på nätvinyl levererade.

Med god designhjälp av Stefan Lund på SCF (stot tack!!) och Roffe Wikström, Big Curling, med produktionen hos Big Image i Hägernäs, har vi numera moderna riktigt snygga bon.

- Vi valde att ta fram nya bon på nätvinyl i stället för att ligga och måla och bättra på de gamla vilket tar extremt lång tid. Det betyder att vi har en nyslipad platta med en färg som vi hoppas ska hålla i flera år framöver, säger Lars-Åke Linander, CK Granit.

I morse öppnade vi rullarna från Big Image och resultatet är mycket lyckat. Ni som kommer till Gävle för att spela curling kommer till en ljus hall i modern stil.

Den här veckan kyler vi plattan och börjar förbereda för att frysa fast bona och annan reklam. Planen är att vi ska ha spelbar is i början av vecka 40, månadsskiftet september/oktober.

- Det känns kul under en sådan här säsong med pandemi och annat elände att våga satsa och få bjuda på en rejäl uppfräschning. Kul för medlemmarna och inte minst för de curlare som gästar oss, såväl i samband med SM-tävlingarna vi ska arrangera liksom vår stortävling Gefle Mixed Double Cup, säger Lars-Åke Linander.

Skribent: Lars-Åke Linander
Epost: Adressen Gömd

Kom och prova curling!

 

Våra sponsorer

 

Postadress:
CK Granit - Curling
Box 11038
80011 Gävle

Besöksadress:
Sanatorievägen 1 Testebovallen
80646 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info