Hoppa till sidans innehåll

God Jul med hopp om ett bättre Nytt År 2021!

24 DEC 2020 17:39
Vi vill önska alla en riktigt God Jul och med förhoppning om ett bättre Nytt År 2021! För oj vad vi saknat timmarna på is den här säsongen.
  • Uppdaterad: 24 DEC 2020 17:39

Hos oss i CK Granit har säsongen, precis som för alla andra i idrotts-Sverige, varit minst sagt svängig och oförutsägbar. Från ett läge där vi trots allt kunde genomföra Klubbseren före jul, arrangera första upplagan av Sverigecupen till att genomföra våra träningar med juniorerna, köra socialcurling på veteranerna på morgnarna till att genomföra riktigt roliga nybörjarevent och en hel del utyrning till företag och skolor.

Men det som ändå genomsyrat säsongen är alla hårda restriktioner i spåren av Covid-19. Anpassningar i hallen, mycket handsprit och hålla avstånd. Sällan eller aldrig har väl våra stenar och hyrkvastar varit så kliniskt rena! Det tråkiga är att vi i olika grad tvingatsd stänga ner cerksamheten och det ser ut att fortsätta en bit in på det nya året också.

Vi har såklart en förhoppning om att få igång träningar och spel under våren. Därför behåller vi isen i riktigt bra spelbart skick. Trots allt får ju just nu de som tillhör landslagstruppen fortsätta sätta sten. Förhoppningsvis kan juniorerna få komma tillbaka inom kort.

För oss andra gäller det att hålla oss friska, hålla avstånd och hålla ut. Det går alltid bra att träna utomhus själv eller i sällskap med de närmaste. Gör det!

Säsongen inleddes med vår totalrenovering i hallen med nymålade väggar både i varm- och kalldelen. Nya bon designades och lovorden har haglat.

Vi har sjösatt ett spännande rekryteringsprojekt med Svenska Curlingförbundet, som en av tre klubbar. Det har givit utdelning. Juniorerna har blivit fler, sex har blivit 20. Tre ledare har blivit fem. En siffra som kunnat vara ännu större under en normal säsong. Nybörjarträningarna har också givit bra resultat. Det som sviktar är tävlingsspelet. Det vi alla brinner så mycket för.

Vi vill tacka alla er medlemmar som har tålamod, som förstår situationen och allvaret men fortsätter vara lojala med oss. Säsongen är inte slut, bara pausad.

Vi i styrelsen vill önska er alla en God Jul och förhoppningsvis ett bättre friskare 2021. Snart ses vi igen. Håll hoppet högt och kolla i våra kommunikationskanaler. Vi jobbar på.

Styrelsen i CK Granit

Skribent: Lars-Åke Linander
Epost: Adressen Gömd

Kom och prova curling!

 

Våra sponsorer

 

Postadress:
CK Granit - Curling
Box 11038
80011 Gävle

Besöksadress:
Sanatorievägen 1 Testebovallen
80646 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info