Hoppa till sidans innehåll

Arkiv 2015
Klubbjackan är här!
2015-11-16
Nu finns den nya modellen av klubbjackan att beställa. Den finns också att prova i hallen för att hitta rätt storlek. Jackan kostar 500 kr.

klubbjacka


Open Ice - två onsdagar kvar!
2015-11-14
Vi vill tacka för ert intresse för vår nya satsning Open Ice i onsdags. Flera helt nya och tidigare curlare kom och spelade med oss. Vi hade jätteroligt, och till synes hade våra besökare det också. Vi hoppas på ett snart återseende och hälsar alla välkomna nästa onsdag, 18:e november, 18:00 och 19:30. 

Är du nyfiken på hur det såg ut finns lite bilder här!
 
 
Division 3 i helgen!
2015-11-13
Lördag - söndag spelas division 3 hemma i curlinghallen. CK Granit 6 lag i serien som utmanas av 6 lag från övriga distriktet. Kom och se på curling i helgen!
 

 

"Open Ice" drar igång imorgon onsdag

2015-11-10

Under tre onsdagar kör vi "prova på"-curling. Med start 18:00 och 19:30 tre onsdagar framåt är det fritt att komma och prova spela curling. Instruktörer är på plats, utrustning finns att låna, bara ett glatt humör medtages!
Vi hoppas att fler upptäcker curlingens förträfflighet som lagspel och följer oss i CK Granit på resan fram emot att åter bli Sveriges största klubb.
Kom och curla!
 
 
Nu rullar vi...
2015-11-10
Verksamheten i klubben är nu igång för fullt. Klubbserien med 36 lag spelar varje vecka, veteranerna fyller hallen på förmiddagarna 3 dagar i veckan. Uthyrningar strömmar in framför allt på torsdagar, men även en och annan som flyttar på annan verksamhet.
 
Kommande helg spelar våra division 1-lag första sammandraget i Danderyd och hemma i Gävle spelas division 3.
 
 
Klubbserien!
Spelprogrammet klart för div.1 - div. 4, div. 5 kommer inom kort!
Nu ligger också div.5 ute!

 
Spelschema går nu också att finna under respektive divisionsflik.
 
Anna Huhta till EM i Esbjerg, Danmark
2015-10-26
Det blir Karlstad, Lag Ahlmarks som representerar Sverige på damsidan i EM i november. Det blev klart förra veckan och nu är det klart vem som åker med som reserv. Valet föll på CK Granits Anna Huhta!
Ett mycket bra val tycker vi, hon tillför mycket energi och är en glädjespridare såväl på isen som utanför. Vi önskar Anna lycka till!
 
 
Team Celebra tvåa i Riga International!
2015-10-26
Första internationella turneringen för vårt nya elitlag på damsidan slutade med en meriterande finalplats i Riga!
Efter en trevande start blev det tre raka segrar vilket ledde fram till final mot Ryssland, Demkina. Där fick tjejerna en olycklig start men en andraplats i ett bra startfält är en grym start på säsongen.
Vi gratulerar Anna Huhta, Sofie Sidén, Karin Rudström och Jonna McManus!
12112067_1092523340758806_1473632075839875221_n
 
Se finalen här

Isen är klar och spelbar! God curling!
2015-10-23
Idag fredag har vi nått säsongens första mål, spelbar is! Boka in träning och kom igång med säsongen.
Ett gott arbete av bl a Per Noreen, Arne Öberg, Bosse Ahrenby och Jonas Pettersson har gjort att vi kom igång endast tre veckor sent.
 
Klubbserien startar måndag 2:a november, lottning kommer i början av nästa vecka, håll koll på matchdagar.
 
Prova på curling!
2015-10-20
Under november kör vi "Open Ice" vid tre tillfällen.
Då kan du som vill prova på curling komma och spela.
Den 11:e, 18:e och 25:e november, tre onsdagar, kör vi två pass/kväll, 18:00 och 19:30, kom den tid som passar dig.
 
Det kostar inget och du får låna all utrustning i hallen.
 
Ni som redan är medlemmar, tipsa era vänner!
Mer info, ring 026-12 80 09
 
Första flödning!
2015-10-19
På måndagmorgonen flödades det första gången, innan helgen hoppas vi på spelbar is!
 
 
Flödning
 
Kylan är på och ismakeriet startar i helgen!
2015-10-16
Idag fredag kopplades kylan på till curlinghallen.
Det betyder att vi kan börja bygga is i helgen och ha det spelbart till nästa helg. Det gick alltså fort på slutet av installationen.
 
Vi skickar en tacksam hälsning till Huurre och övriga installatörer för ett snabbt och effektivt jobb!
Ha en trevlig helg!
 
Fredagsrapport
2015-10-09
Arbetet flyter på enligt senaste planen, systemet är provtryckt, det gick bra, nu fyller man upp rören och ska i början på nästa vecka köra ett första prov, för att gasa för fullt i slutet på veckan. Vi kan hoppas på is innan oktober tar slut!!
 
 
 
Epostadresser!
2015-10-08
Har gjort ett utskick till samtliga medlemmar och ett stort antal har studsat tillbaka. Skicka gärna ett mejl till This is a mailto link om du inte fått ett infomejl om läget med is m m. Ge det gärna rubriken epostadress så blir det lättare att sortera upp! Tack på förhand.
 
 
Upptaktsmöte Veteranerna
2015-10-08
Trots en sen start på säsongen är det nu dags för att titta på hur den ska se ut.
Vi samlas på curlinghallen tisdagen 20/10 klockan 10.00. 
Välkomna!
OBS! Uppdaterad 15.55 8/10, det ska vara tisdag och inget annat!
 
 
Styrelsemöte
2015-10-06
På måndagkvällen hade vi styrelsemöte och huvudpunkten var isläget och de ytterligare förseningar som drabbar oss.
Det finns risk att hela oktober hinner rinna förbi oss innan vi har spelbar is, vilket är ett bekymmer inte bara för träning och seriespel, utan även ekonomiskt.
Ni som ännu inte har betalt in medlemsavgiften gör det gärna nu, då intäkter för uthyrning lär dröja ännu några veckor.
Medlemsrekrytering, hemsida, caféterian och ny ishyvel var andra ärendet på mötet.
Det kommer en säsong även denna vinter!
 
Styrelsemöte okt -15
 
 
Uppdatering av isläget
2015-10-02
Dystra besked från kommunen igår, senaste planen är att vi kan börja spola den 23:e, vilket skulle innebära spelbar is sista dagarna i oktober. Man kommer att prioritera hockeyhallen före curlingen, så dom ska nog ha spelbart den 21:a.
Inget vi kan göra åt det, bara gilla läget sägs det, eller ogilla det. Håll ut!

 
Säsongsupptakt
2015-09-29
Torsdag 24 september startade vi upp säsongen med ett upptaktsmöte i Curlinghallen. Ett drygt 20-tal personer kom och pratade curling, klubbverksamhet och fikade.
Nye ordföranden, Lars Berg presenterade sig, liksom nye klubbchefen Lennart Karlsson.
Det stora samtalsämnet var naturligtvis hur det går med bytet av kylaggregat, vilket försenar vår säsongsstart. Planen är fortfarande att vi ska ha is den 17:e oktober.
Då kör vi på för fullt igen. Välkommen till en ny säsong!
 
 
UPPTAKTSMÖTE!
2015-09-02
Torsdagen den 24/9 kl 18.00 inbjuder styrelsen till upptaktsmöte! Där kommer information ges om kommande säsong, om ev förseningar p.g.a byte av kylaggregat m.m Kom och träffa vår nya Ordförande och vår nya Klubbchef! Kaffe med dopp!
_______________________________________________________________________
Granitgolfen är avgjord!
2015-08-30
I perfekt väder, lite blåsigt kanske, så avgjordes Granitgolfen på Älvkarleby golfbana!
Segrande lag: Johan Luuke, Willy Åström, Lars Innerman, 56,1   (vill inte vara med på bild) På andra plats kom: Peter Strömberg, Tore Hedlund, Viktor Norberg, 56,9 och på tredje plats: Ali Yasseri, Lars Östlund, Kenneth Gustafsson, 58,4. Grattis
____________________________________________________________
Granitgolfen!
2015-07-26
Året Granitgolf spelas på Älvkarleby Golfbana fredagen den 28/8 med första start kl 13.00. Samling 12.30. Spelform 3 manna -schramble! Anmälan sker till This is a mailto link senast den 21/8, ange Hcp och Golf-ID, begränsat antal, först till kvarn!
______________________________________________________
 
Fina framgångar i Bill Ross Trophy
2015-03-23
I helgen avgjordes Bill Ross Trophy för Yngre Juniorer där CK Granit/Köhn representerades Arvid Norin, Kevin van Heteren Rasmus Israelsson, Gustav Köhn och Ludvig Köhn. Efter att ha tampats med 5 lag i en tuff grupp där endast 2 lag gick vidare till semifinal från varje grupp, lyckades laget med endast en förslust och en jättefin tee-dragning ta sig vidare till semifinal. Där fick de möta Härnösand/Enqvist som bjöd på mycket hårt motstånd. Finalplatsen säkrades efter en särspelsomgång. I finalen fick våra möte Fyris/Thunman som besegrades genom att själa alla omgångar. Saga Meuser var assisterande coach.
 
BillRossTrohpy
 
Nu är säsongen över för denna gång. CK Granit har vunnit 4 av de 5 stora turneringarna för Yngre Juniorer som vi ställt upp i under säsongen 2014/2015. Dessutom har det spelats KM, Gävle-Dala ungdomssammandrag och seriespel mot vuxna i div 4 med mycket goda resultat. Mycket positivt att det under året kommit fram ett tjejlag och att några miniorer börjat spela. Tack alla ungdomar, ledare och föräldrar för en spännande och framgångsrik säsong.
 
GemenskapAvslutning
 
____________________________________________________________________
STÄNGT!
2015-03-30
Nu stänger vi för säsongen och beräknar att åter öppna i början på oktober! Vill önska alla en skön och varm vår och sommar!
______________________________________________________
Fina framgångar i Östersund
2015-03-23
I helgen avgjordes Östersund Junior Open för Yngre Juniorer där CK Granit hade två lag representerade. CK Granit/Köhn med Arvid Norin, Kevin van Heteren Rasmus Israelsson och Ludvig Köhn, samt CK Granit/Leaflakes med Josefine Lövensjö, Saga Meuser och Leah Forsling.
 
Leaflakes gjorde en stark insats och vann två gruppspelsmatcher, vilket tog dem till slutspel. Tjejerna slutade på 7:e plats i turneringen.

CK Granit - Leaflakes tar timeout
 
Lag Köhn hade en bra fredag, en tuff lördag, men lyckades ändå ta sig till slutspel. De avslutade helgen med riktig bra spel, vilket gav en härlig turneringsseger.
Nöjda killar vid prisutdelning
 
 
KM-Lag är nu avgjord!
2015-03-16
Efter 6-0 mot lag Syjuntan så tog Lag Thors Hammare hem årets klubbmästerskap i lag!  Det segrande laget bestod av Jonas Byman, skip , Thomas Norberg och Erik Pettersson och Per Noreen. Som trea kom Lag Wipeout.
IMG_0579
____________________________________________________________________________________ 
 
Junior VM 2015
2015-03-09
Lag Nyman med Granitspelarna Simon Granbom, Viktor Martinsson och Max Bäck representerade Sverige i Junior VM som spelades i Tallin! Sverige gick vidare till Playoff och efter vinst mot Skottland fick man möta Schweiz i semifinalen där det blev förlust 9-4! Sverige fick återigen möta Skottland i match om bronset, tyvärr fick Skottland revans och vann bronsmatchen med 8-3!
En djupt besviken Fredrik nyman efter förlusten
– Det känns surt. Det var tyvärr den sämsta matchen vi har spelat den här veckan och det är synd att det är just i den här matchen. Efter missen i den tredje omgången kämpade vi hårt men det blev för tungt och vi lyckades inte komma tillbaka.
Vi gratulerar till fjärde platsen!
_________________________________________________________________ 
 
ÖPPET HUS
2015-02-25
Klubben hade öppet hus för sporlovslediga ungdomar den 24/2! Det var ett hundratal ungdomar som vill prova på att curla!
IMG_0572IMG_0577IMG_0578IMG_0576
____________________________________________________________
Yngre junior SM
2015-02-16
Ck Granit arrangerade YJSM under tre dagar i helgen med 17 deltagande lag från hela Sverige! Granit ställde upp med två lag: Lag Granit Köhn och Lag Granit Leaf Lake. Granit Köhn vann sin grupp obesegrade och gick till kvartsfinal där dom vann över Lag Östersund Svedberg med 6-1 men förlorade tyvärr i semifinalen mot Lag Karlstad Nermans med 5-8. Spel om tredje plats gick till skiljeomgång där Granit förlorade med 7-6! Lag Granit Leaf Lake lyckades inte och ta sig till slutspelet. I finalen vann Lag Karlstad Nermans mot Lag Fyris Ahlberg efter en spännande match med 6-5
Helgens reslutat:    1:a Karlstad Nermans
                             2:a Fyris Ahlberg
                             3:a Härnösand Enqvist
                             4:a Granit Köhn
 
 
DSC00823DSC00846DSC00848DSC00849
                                                   Lag Granit Köhn                           Lag Härnösand Enqvist                    Lag Fyris Ahlberg
 DSC00850
Segrande lag Karlstad tillsammans med vår ordförande Göran Backlund
____________________________________________________________________________
 
Fina framgångar i Hearnosand Classic
2015-01-30
Den 23-25 januari spelades Hearnosand Classic. En större turnering för våra Yngre Juniorer. Det blev en seger och en fin 4:e plats för våra två lag. Bra kämpat, Ludvig Köhn, Rasmus Israelsson, Arvid Norin, Olle Pers, Kevin van Heteren, Saga Meuser, Noa Stenälv, Saj Mala och Gustav Köhn. Sistnämnda går på Curlinggymnasiet i Härnösand.
 
HearnosandClassic
 

 
SM-Guld till CK Granit
15-01-11
CK Granit har fått SM-Guld i Mix genom Per Noreen o Camilla Johansson, ett stort grattis! 
_______________________________________________________________________
 
JSM-Guld o Brons CK Granit
15-01-07
JSM-Guld vanns av Härnösand Riteice med våra grabbar Simon Granbom o Viktor Martinsson! Se den matchavgörande stenen i nionde omgången! Tryck på länken nedan!
Bland flickorna så tog CK-Granit Brons med Lag Byman
Våra flickor var Emelie Byman , Johanna Ohlsson, Johanna Höglund , Sara Pengel samt Sara Larsson
________________________________________________________
 
KM-Figur är nu avgjord!
14-12-31
Årets upplaga av KM-figur är nu avgjord. Som vanligt med spänning i toppen och som vanligt med bröderna Granbom i spets, men det smögs sig in en katt bland hermelinerna i år!
Årets resultat.
1:a Simon Granbom 64 p, 2:a Fredrik Nyman 58 p och 3:a Andreas Granbom  54 p.
 
 
 IMG_0570
____________________________________________________________
CK GRANIT seger i GJC
2014-11-30
CK Granit 1 (Wipeout) tog hem årets upplaga av GJC och vann i finalen mot fjolårssegrarna från Sveg! Trea blev Danderyd 1 och vårt andralag Granit 2 kom fyra!
IMG_0193[1]
Segrande lag Ck Granit 1
Från vänster Arvid Norin, Kevin Van Heteren, Rasmus Israelsson, Olle Pers o Ludvig Köhn
Resultat
Finalen Sveg - Granit 1    2 - 5
Bronsfinalen Granit 2 - Danderyd 1     3 - 6
Spel om femte Östersund - Härnösand 2     6 - 2
Spel om sjunde  Härnösand 1 - Danderyd 2     1- 9
__________________________________________________________


::Prova konferens hos oss::
 Välkommen till Gävles mest givande konferensanläggning.
Garanterat en stenkul upplevelse!
Vill du veta mer så hör av dig till kansliet på 026-12 80 09 eller This is a mailto link

 

    

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:11 Skribent: Fredrik
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Granit - Curling
Box 11038
80011 Gävle

Besöksadress:
Sanatorievägen 1 Testebovallen
80646 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info