Hoppa till sidans innehåll

Uthyrning


Välkomna att prova på curling!

Hos oss kan Företag/Organisationer, skolor och privatpersoner spela curling. Och numera även testa shuffleboard och kasta dart.
En kick-off för medarbetare, en möhippa/svensexa eller en rolig gemensam familjeaktivitet? 
Vi kan arrangera tillställningar, som vår nya 3-kamp, efter behov. Vi erbjuder även förtäring eller bara fika, allt efter önskemål.
Boka genom att fylla i formuläret längre ner på sidan i första hand!

För bokning och information, kontakta: 
Gunnar Nyström på tel. 079-323 08 99 

Företag/Organisationer

För er har har vi reserverat torsdagar. Om ni vill spela en annan dag försöker vi lösa det.
Kostnaden är 2 400 kr per bana i två timmar, instruktör ingår och ni får låna den utrustning
ni behöver. På en bana spelar man 8 personer. Om ni är fler än 8 kostar det 300 kr för varje ytterligare person. Max antal deltagare på en bana är 12 personer.
Obs! Under hösten är maximalt antal per bana 8 personer av hänsyn till Covid-19 och den anpassning vi gjort i hallen.

Privata grupper

Banorna bokas i 2-timmarspass. För en bana är priset 300 kronor per person och instruktör ingår. Max antal deltagare på en bana är 8 personer.

Skolor

Skolor spelar normalt mellan kl 9.00 -15.00 på vardagar. Kostnad 60 kr/elev

Det här ingår: I kostnaden ingår förutom banhyra lån av curlingskor, sop, stenar samt hjälm (hjälm är obligatorisk). Dessutom medverkar en eller flera instruktörer. Förtäring kan beställas separat (medhavd förtäring är inte tillåtet). Meddela detta enklast vid beställning eller via mail till This is a mailto link så berättar vi vilka alternativ som finns.

Klädsel: I hallen är det ca +5ᵒ, en tunn jacka eller tjock tröja brukar vara tillräckligt, och gärna tunna handskar. Träningsbyxor eller andra stretch/rymliga byxor är bra (tillgång till omklädningsrum ingår). 

Avbokning: Avbokning kan ske kostnadsfritt 7 dagar före. Om avbokning sker 4-6 dagar före blir kostnaden halva beloppet, och 3 dagar eller mindre debiteras hela kostnaden.

Konferens: Vi har även bra möjligheter att kombinera ert curlingspel med konferens. Vi har konferensrum avskilt från de allmänna utrymmena med plats för över 20 personer, tillgång till projektor och whiteboardtavlor. 

Kostnad för konferensrum: Halvdag 1 500 kr, Heldag 2 500 kr.

Faciliteter: I hallen finns nyrenoverade omklädningsrum för herrar resp. damer med dusch. Vi har cafeteria och kan erbjuda catering, enklare förtäring eller bara fika, allt efter önskemål.

Med anledning av de restriktioner vi har kring pandemin och Covid-19 har vi efter bästa förmåga anpassat curlinghallen för att förhindra smittspridning. Vi följer de rekommendationer och riktlinjer som finns.

Önskas konferenslokal (ingår ej i priset)

Kom och prova curling!

 

Våra sponsorer

 

Postadress:
CK Granit - Curling
Box 11038
80011 Gävle

Besöksadress:
Sanatorievägen 1 Testebovallen
80646 Gävle

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info