Hoppa till sidans innehåll

Volontärer till VM


Originalartikel på curlingevents.se

Volontär vid World Mixed Doubles och World Seniors Championships 2018

Vi vill erbjuda alla som vill en möjlighet att vara en del i genomförandet av kommande mästerskap i Östersund Arena. Boka 21-28 april 2018 i almanackan redan nu! 

Vi vet att alla volontärer kommer att vara ryggraden under våra kommande VM. Volontärer som bidrar till att säkerställa att alla som kommer till evenemanget – lag, funktionärer, åskådare, gäster, media och andra frivilliga –  åker härifrån med en bra och minnesvärd upplevelse. Det kommer att behövas betydligt fler volontärer inom flera områden än vid JVM 2017. För att nämna några, statistik, tidtagning, isvård, bygga arena, biltransporter och logi, ackreditering, media och förstås de som hjälper andra volontärer. Vissa roller kräver särskild erfarenhet och utbildning, för andra räcker det med entusiasm!

Mer information om vad man kan förvänta som volontär, när du behövs, vilka typer av arbete som finns kommer att skickas ut till ÖCK:s medlemmar inom kort. Du som inte är medlem i ÖCK är naturligtvis också varmt välkommen att komma med i vårt härliga volontärsgäng, nu i första skedet räcker det om du fyller i vårt anmälningsformulär så finns du med på vår sändlista.

Arrangör:

Östersund Curling Club
Gunder Häggs väg 5
SE-83152 ÖSTERSUND

+46 63 12 23 60

This is a mailto link

Uppdaterad: 12 FEB 2018 18:50 Skribent: Fredrik Larsen
Epost: This is a mailto link

 

 

 Spelprogram

Div 2 GDC

Klubbserien

Distriktet

 

Kom och prova curling!

 

Våra sponsorer

 

 

Postadress:
CK Granit - Curling
Box 11038
80011 Gävle

Besöksadress:
Sanatorievägen 1 Testebovallen
80646 Gävle

Kontakt:
Tel: 026128009
E-post: This is a mailto link

Se all info