Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte för 2018

24 JAN 2018 18:29
Datum för årsmötet är satt till den 12 februari. Mötet hålls på Moroten och piskan och det bjuds på både trevligt sällskap, viktiga diskussioner och gott fika.
  • Skapad: 24 JAN 2018 18:29

Varje år hålls ett årsmöte. Under detta fastställs budgeten och verksamhetsplanen för det kommande året, eventuella propositioner och motioner behandlas och styrelsens medlemmar väljs. Detta är ett ypperligt tillfälle påverka Lunedi ska drivas framåt det kommande året och alla medlemmar har rätt att rösta.

Bortsett från detta kommer det också bjudas på både mingel och fika och det är således även ett fint tillfälle att träffa gamla som nya bekanta för att planera det kommande cykelåret eller bara skryta över sina bedrifter på trainern. Om du planerar att komma får du gärna antingen klicka i "kommer" i Facebookeventet eller skicka ett mejl till This is a mailto link så att vi vet ungefär hur många som dyker upp.

Handlingarna inför mötet, så som budgetförslag, verksamhetsplan, av valberedningen föreslagen styrelse m.m. kommer att finnas här på hemsidan under fliken Dokument - Årsmöte 2018 senast en vecka innan mötet. Redan nu går där att finna föredragningslistan.

Eventuella motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 10 dagar innan mötet, alltså senast fredagen den 2:a februari. Dessa skickas via e-post till This is a mailto link. Märk mejlet "Motion till årsmöte".

Skribent: Gabrielle Flood
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link