Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte för 2019

04 FEB 2019 19:11
Datum för årsmötet 2019 är satt till den 14 mars. Mötet hålls på Moroten och piskan och det bjuds på både trevligt sällskap, viktiga diskussioner och gott fika.
  • Uppdaterad: 04 FEB 2019 19:11

Varje år hålls ett årsmöte. Under detta fastställs budgeten och verksamhetsplanen för det kommande året, eventuella propositioner och motioner behandlas och styrelsens medlemmar väljs. Detta är ett ypperligt tillfälle påverka Lunedi ska drivas framåt det kommande året och alla medlemmar har rätt att rösta.

Bortsett från detta kommer det också bjudas på både mingel och fika och det är således även ett fint tillfälle att träffa gamla som nya bekanta för att planera det kommande cykelåret eller bara skryta över sina bedrifter på trainern. Om du planerar att komma får du gärna antingen klicka i "kommer" i Facebookeventet för mötet eller skicka ett mejl till This is a mailto link så att vi vet ungefär hur många som dyker upp. Själva mötet startar 18.00 men man får gärna vara på plats lite innan dess för att ta fika och en sittplats.

Handlingarna inför mötet, så som budgetförslag, verksamhetsplan, av valberedningen föreslagen styrelse m.m. kommer att finnas här på hemsidan under fliken Dokument-Årsmöte 2019 senast en vecka innan mötet. Föredragningslistan kommer upp senast två veckor innan mötet. Både handlingarna och mötet är hålls på svenska.

Eventuella motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 10 dagar innan mötet, alltså senast måndagen  den 4:e februari. Dessa skickas via e-post till This is a mailto link. Märk mejlet "Motion till årsmöte". Vi kan redan nu berätta att en motion gällande smärre ändringar i stadgarna kommer att behandlas på mötet.

Skribent: Gabrielle Flood
E-post: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link