Hoppa till sidans innehåll

Hallandsåsrunda

26 JUL 2018 09:23
Efter en lyckad runda på Hallandsåsen på nationaldagen är det återigen dags att jaga höjdmeter kring Båstad.
  • Skapad: 26 JUL 2018 09:23

Vi samlas vid Rasta Hallandsåsen klockan 10:00 för att ev dela upp oss i grupper och därefter cykla backe upp och backe ner tills alla är ordentligt trötta (och lite till). Förslagsvis kan de som vill även ta en fika på mitten eller efter rundan.

Förhoppningsvis blir vi tillräckligt många för att dela in oss i lämpliga fartgrupper, med minst 2-3 cyklister per grupp, men det är närvaron av dig och din cykelkompis som avgör hur stor gruppen blir. Så se till att locka med dig så många som möjligt, så blir vi fler och får ännu roligare!

För den som vill ta bilen upp så finns det gott om parkeringar vid Rasta. Annonsera gärna i facebookeventet om du har platser över, så kan vi samåka så gott det går. För den som hellre tar tåg så går det ett öresundståg från Lund som är framme i Båstad 9:26, varpå man har en dryg halvtimme att ta sig de 8 km (inkl. en extra backe) upp till Rasta.

Det är möjligt att informationen uppdateras framöver, så håll ett öga här och i facebookeventet. Ex så kommer några förslag på rundor att läggas upp på facebook så småningom.

Skribent: Gabrielle Flood
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link