Hoppa till sidans innehåll

Introgruppen tar ett uppehåll

08 AUG 2017 22:45
Efter en väldigt lyckad introduktionsrunda i våras bestämde vi oss för att under några veckor även ha en introduktionsgrupp en gång i veckan. Några veckor blev till några månader, men nu tar introgruppen ett tidigt vinteruppehåll.
  • Uppdaterad: 15 JUL 2018 10:11

På introduktionsrundan i maj var det oväntat stor uppslutning. Självklart ville vi fånga upp alla nya cyklister vilket ledde till att vi under de senaste tre månaderna utöver de vanliga grupperna även har haft en introgrupp på torsdagsträningarna. Intresset för introgruppen har också det varit stort och det har varit roligt både att få träffa så många nya (Lunedi-)cyklister och att se hur deras intresse för och kunskap inom klungcykling har växt.

 

Introgruppen startades alltså för att dem som var nya på klungcykling skulle få en chans att vänja sig vid och lägga fokus på just detta. I början av passen har vi gått igenom tecken och några principer för att sedan träna på dessa tillsammans. Tanken var att man efter ett eller några pass med introgruppen sedan tryggt skulle kunna börja träna med ordinarie grupper.

 

Mot slutet av sommaren har delvis deltargantalet på passen sjunkit och delvis har intensiteten på passen ökat. Därför väljer vi nu att låta introgruppen ta en paus fram tills nästa vår. Vår förhoppning är nu att ni som har cyklat med oss i introgruppen känner att ni vill och vågar fortsätta komma till träningarna.

Skribent: Gabrielle Flood
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link