Hoppa till sidans innehåll

Tisdag 6 april: Säsongspremiär!

14 JAN 2019 23:47
Dags att träna igen! Den 6 april drar vi igång som vanligt. Precis som förra säsongen är pandemireglerna många …och viktiga. Läs dem och välkommen kl 18 på tisdag!
  • Uppdaterad: 14 JAN 2019 23:47

Den 6 april börjar Lunedi-träningarna igen

Med ljusnande kvällar, varmare luft och ett förhoppningsvis långsamt allt bättre smittläge är det dags att dra igång träningssäsongen i Lunedi igen.

Som vanligt är det tisdag, torsdag och söndag som gäller, och som vanligt startar träningarna klockan 18 på vardagar och kl 9 på söndagar.

Samlingen sker där den brukar: utanför Kårh

uset på LTH.

Allt är dock inte som vanligt – och även den här säsongen kommer vi att behöva vara extra försiktiga för att minska risken för smittspridning. Styrelsen har därför tagit sig igenom de rekommendationer som gäller, funderat och diskuterat och landat i ett par olika förhållningsregler.

De kommer här:

• Kom INTE till träningen om du känner dig det minsta krasslig.

• Håll avstånd till varandra när vi träffas. Ta gemensamt ansvar för att fartgrupperna håller avstånd från varandra när vi samlas.

• Under färd tar vi extra hänsyn. Hostande, snorande, snytande och drickande ska ske längst bak i klungan.

• Var extra försiktig. Det sista sjukhusen behöver just nu är fler patienter.

• Om turen inkluderar fikastopp kan det vara en god idé att ta med ett munskydd för din egen och andra skull.

• Snabbgrupp, mellangrupp och motionsgrupp samlas på olika ställen. Snabbgrupp närmast kårhuset, mellangrupp en bit längre ner och resten ännu längre ner. Håll avstånd och ställ er i grupper om maximalt åtta personer.

• Vi är max åtta personer i varje klunga. Inte fler. Gärna färre.

• Var och en av de tre fartgrupperna kommer under början av säsongen ha en person som ser till att hålla ordning på klungan. Vem det är framgår av träningsschemat. Gör som hen säger.

Med alla förmaningar avklarade vill klubbstyrelsen förstås hälsa alla synnerligen välkomna till en ny cykelsäsong – förhoppningsvis den säsong då även klubbens verksamhet kan återgå till mer normala former.

Vi kommer inte att ha någon introduktionsrunda i år. Däremot står ett antal intresserade medlemmar på vänt och kommer förmodligen att dyka upp på träningarna.

En träningsplan är under konstruktion; länk kommer någon av de närmaste dagarna. 

Väl mötta tisdag den 6 april!

Styrelsen i CK Lunedi

Hetsig (1), Sansad (2) och Controlled Effort (3). Lunedis tre hävdvunna fartgrupper – och deras respektive mötesplatser.

Skribent: Gabrielle Flood
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link