Hoppa till sidans innehåll

Träning med CK Lunedi 2019

26 MAR 2019 10:07
April närmar sig och därmed även starten av CK Lunedis gemensamma träningar. Den första äger rum tisdagen den 2 april.
  • Uppdaterad: 26 MAR 2019 10:07

Tisdagen den 2 april är det äntligen dags att köra igång årets träningar! Vi samlas i vanlig ordning vid Kårhuset, LTH med avfärd kl. 18.00. Var gärna på plats lite innan så vi hinner dela upp oss i de olika träningsgrupperna och prata ihop oss innan avfärd.

Glöm inte lampor på cyklarna då vi högst troligt inte hinner tillbaka innan det blir mörkt.

Ni hittar rundorna för de olika träningstillfällena i träningsschemat. Detta kommer innan första träningen att finnas länkat på Facebook såväl som på klubbens hemsida och uppdateras sedan efterhand. Kartor för rundorna hittar ni på klubbens hemsida under Träning-Träningsrundor.

CK Lunedi tränar varje vecka tisdagar och torsdagar kl 18.00 och söndagar kl 9.00. På vardagarna cyklar vi 6-8 mil med en del inslag av intervaller och på söndagarna en distansrunda på 10-15 mil med jämnare fart och fika på mitten. Information om träningarna och klubbens träningspolicy hittar ni på hemsidan. Det är bra för samtliga cyklister att läsa igenom denna och uppdatera er inför säsongen 2019.

Vecka 15 åker ett stort antal cyklister i klubben till Mallorca på träningsresa men träningarna pågår som vanligt här hemma. Det finns klubbmedlemmar på plats som styr upp träningarna även då.

Introduktionsrundor planeras under senare delen av april. Vi går ut med information om detta inom kort.

Välkomna!
/Lunedistyrelsen -19

Skribent: Gabrielle Flood
E-post: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link