Hoppa till sidans innehåll

Vättern 19, ny info

07 OKT 2018 15:13
Då anmälningstiden för Vättern nyligen gått ut är det många av er som undrar när ni ska få besked gällande platstilldelning. Vi ska inom kort prata med VR gällande detta men tills dess skulle vi behöva er hjälp att på nytt få in alla anmälningar.
  • Uppdaterad: 07 OKT 2018 15:13

I förra veckan nåddes vi av det tragiska beskedet att vår cykelkompis, medlem och goda medmänniska Christian Frost Hansen plötsligt gått bort. Som många av er säkert vet hade Christian axlat rollen som Vätterngeneral för CK Lunedi inför 2019. För tillfället har Gabrielle Flood tagit över ansvaret inför VR och vi i styrelsen försöker nu hantera situationen på bästa sätt utifrån omständigheterna.

Då anmälningstiden för Vättern nyligen gått ut är det många av er som undrar och har undrat när ni ska få besked gällande platstilldelning. Vi ska inom kort prata med de ansvariga från VR gällande detta men tills dess skulle vi behöva er hjälp att på nytt få in alla anmälningar.

Samtliga som under sommaren och hösten har anmält sig inför 2019 års Vätternrunda ombeds nu att skicka ett nytt mejl till This is a mailto link. Vänligen märk mejlet med “Vätternrundan -19 Förnamn Efternamn” och skriv följande information i mejlet:
- Namn
- Personnummer
- Om du är medlem i CK Lunedi eller avser att bli (Ange medlem/prospect)
- E-postadress
- Telefonnummer
- Ambition för VR19 (sub8, sub9, sub10, sub11, sub12 el. dyl.)
- Antal cyklade Vätternrundor
- Om du har ett Facebook-konto (Ange ja/nej)
- Om du tidigare har betalat in 1800 kr till CK Lunedi för startplatsen och om så även datum för betalning
- Namn på andra personer som du vet har anmält sig till Vättern med Lunedi (så att vi får en möjlighet att kontakta dem om de inte kontaktar oss)
- Ev annan information som du tycker att vi bör ha, ex detaljer som du har diskuterat med Christian under hösten

Vi vill också passa på att påpeka att Lunedi alltså inte kommer ha någon startgrupp på lördag lunch, utan att samtliga cyklister startar omkring 4:30 på lördag morgon.

Vi er att inkomma med ett nytt mejl så snart som möjligt. Sprid också gärna detta till dem ni vet har anmält sig. Förhoppningsvis kommer vi få information om platstilldelning under de kommande veckorna och därefter fördelas våra platser till er som är anmälda. Vi ber om ursäkt för dröjsmålet och hoppas att alla har förståelse för eventuella komplikationer som har uppstått.

Skribent: Gabrielle Flood
E-post: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link