Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 2021 - och föreläsning!

14 FEB 2021 12:25
För att stänga dörren om 2020 och blicka framåt mot 2021 bjuds ni härmed in till årsmöte. Mötet avrundas med en föreläsning med coachen Patrik Ericsson.
  • Skapad: 14 FEB 2021 12:25

Årsmöte Mötet äger rum onsdag 10 mars, kl 18 och blir förstås helt digitalt (Länk meddelas senare). Detta är alltså själva inbjudan – alla de handlingar som hör till ett riktigt årsmöte kommer en vecka innan. Här hittar du dock redan ett förslag till dagordning, och längre fram alla handlingar till mötet.

Nominera till styrelsen Som vanligt kan du nominera eller rekommendera kandidater till styrelsen och valberedningen för kommande verksamhets år. Vill ni nominera er själva eller någon annan, veta mer om vad styrelsearbetet innebär eller bara fördriva lite tid är ni välkomna att kontakta Johan Andersson eller Gabrielle Flood via Messenger eller på This is a mailto link.

Motionera (fast inte på det vanliga sättet) Årsmötet ett strålande tillfälle för att komma med förslag och synpunkter på föreningens och styrelsens arbete. Vill du lämna in en motion behöver styrelsen senast den 2 mars vi hinner tänka till kring förslaget innan alla handlingar ska vara klara.

… och nu till det riktigt roliga! Eftersom vi är med i Lunedi för att vi älskar cykling och träning – snarare än revisonsberättelser och mötesformalia – kommer årsmötet att avrundas med ett föredrag på temat ”Balans i träningen – vad är det och hur når du dit?”.

Föreläsare är Patrik Ericsson, mångårig proffscyklist och numera en av flera coacher för sajten Guided Heroes. Med honom pratar vi intervaller och intensitet, att cykla utan att få ont och får tips om hur du kan utvecklas som cyklist. Mer Patrik Ericsson och hans karriär hittar du på www.patrikericsson.se Om det är något särskilt tränings- eller cykelrelaterat som du vill fråga om, mejla till This is a mailto link, som håller i utfrågningen.

Varmt välkomna till årsmötet, och låt oss tillsammans trampa igång cykelsäsongen 2021!
Styrelsen

Skribent: Eskil Fagerström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link