Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte för 2020

14 FEB 2020 00:23
Datum för årsmötet 2020 är satt till den 27 februari. Mötet hålls på Moroten och piskan och det bjuds på både trevligt sällskap, viktiga diskussioner och lite fika.
  • Uppdaterad: 14 FEB 2020 00:23

Varje år hålls ett årsmöte. Under detta fastställs budgeten och verksamhetsplanen för det kommande året, eventuella propositioner och motioner behandlas och styrelsens medlemmar väljs. Detta är ett ypperligt tillfälle påverka Lunedi ska drivas framåt det kommande året och alla medlemmar har rätt att rösta.

Bortsett från detta kommer det också bjudas på både mingel och lite fika och det är således även ett fint tillfälle att träffa gamla som nya bekanta för att planera det kommande cykelåret eller bara skryta över sina bedrifter på trainern. Om du planerar att komma får du gärna antingen klicka i "kommer" i Facebookeventet för mötet eller skicka ett mejl till This is a mailto link senast söndag 23/2 så att vi vet ungefär hur många som dyker upp. Själva mötet startar 18.00 men man får gärna vara på plats lite innan dess för att ta fika och en sittplats.

Handlingarna inför mötet, så som budgetförslag, verksamhetsplan, av valberedningen föreslagen styrelse m.m. kommer att finnas här på hemsidan under fliken Dokument-Årsmöte 2020 senast en vecka innan mötet. Föredragningslistan kommer upp senast två veckor innan mötet. Både handlingarna och mötet är hålls på svenska.

Eventuella motioner skall vara styrelsen tillhanda senast 9 dagar innan mötet, alltså senast tisdagen  den 18:e februari. Dessa skickas via e-post till This is a mailto link. Märk mejlet "Motion till årsmöte".

Skribent: Gabrielle Flood
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link