Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap i tempo 2019

13 AUG 2019 17:44
För en dryg vecka sedan avgjordes CK Lunedis klubbmästerskap i linjelopp. Hade du inte möjligthet att delta, eller gick det inte riktigt som du önskade? Misströsta icke, nästa vecka får du en ny chans, på tempo-klubbmästerskapet!
  • Skapad: 13 AUG 2019 17:44

När klubbmästerskapet i linje avgjordes i Häckeberga den 3:e augusti var det Johan Lindvalls om hamnade högst upp på pallen bland herrarna, medan Ulrika Grass knep guldet på damsidan. Silverplatsena kneps av Calle Rosenblad och Åsa Lovén och bronset kammade Daniel Grass hem. 

Nu på tisdag, den 20 augusti kommer det alltså en ny chans att få kalla sig medaljör i en av årets viktigaste tävlingar. På ordinarie träningstid avgörs nämligen klubbmästerkapet i tempo. Loppet körs på samma bana som 2018, på Stävie nyboväg sam Axel Snickares väg, vilket totalt blir 10.5 km cykling. Innan dess samlas vi som vanligt vid Kårhuset kl 18:00 för gemensam cykling ut till startplatsen. För karta över banan, se stravasegmentet

Är du intresserad av att delta? (Det är klart att du är!) Gå då in på Facebookevenemanget och klicka i "kommer" eller skicka ett mejl till This is a mailto link senast på söndag, 18/8 för att komma med i startlistan. Startlistan publiceras här på hemsidan senast under dagen för tävlingen men håll även ett öga på Facebookevenemanget för eventuella uppdateringar.

Skribent: Gabrielle Flood
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link