Hoppa till sidans innehåll

Träningsstarten skjuts upp

29 MAR 2020 19:12
På grund av rådande smittläge har styrelsen beslutat att skjuta upp klubbens landsvägsträning.
  • Skapad: 29 MAR 2020 19:12

Kära Lunedianer,
det är inte en lätt situation vår värld har hamnat i. Vi vill därför tala om hur vi i styrelsen ser på det hela med träningarna framöver, och vad som händer i klubbens regi. 

I detta läge av osäkerhet och pågående smittspridning har vi efter mycket funderande landat i beslutet att skjuta upp starten för våra landsvägsträningar tills vidare.

Vi har löpande diskussioner i styrelsen för att ta ställning till när vi ska köra igång. Det är inte enkelt, och vi är inte alltid helt överens. Cykelglädje och gemenskap måste vägas mot samhällsansvar och risk för smitta.

Däremot är vi är helt överens om att cykling och motion är bra för hälsan, och att idrott utomhus är det bästa i denna tid. Vi vill därför uppmana alla att fortsätta träna, och det går jättebra att använda klubbens Facebooksida till att stämma träff för att cykla tillsammans.

Däremot kommer ingen statistik över träning att föras till protokollet, och våra planer på att ha med träningsledare under passen ligger just nu på is.

Dessutom uppmanar vi er alla till försiktighet och att följa de rekommendationer som våra myndigheter och paraplyorganisationer i Sverige regelbundet uppdaterar. Du hittar Svenska cykelförbundets rekommendationer här.
Ta hand om varandra där ute!

/Styrelsen

Skribent: Eskil Fagerström
E-post: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link