Hoppa till sidans innehåll

Lunedistyrelsen


För att ni alla ska veta vilka som sitter i Lunedistyrelsen 2018 kommer här en kort presentation av styrelsemedlemmarna.


Bild på DanielNamn: Daniel Grass

Hur länge har du suttit i styrelsen? Ända sedan klubben startades 2005

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Jag är för närvarande ordförande, men har pga tidsbrist delegerat mycket av mina uppgifter till bland annat Gabrielle. Jag hjälper även vår kassör Zoltan med att hålla koll på klubbens in- och utbetalningar.

Vad är det bästa med CK Lunedi? Förutom våra snygga kläder...? Att vi är så många som samlas och har riktigt kul tillsammans. På träningar, fester, träningsläger och på andra event. Det är det bästa med Lunedi.

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Att få snacka cykling med likasinnade på våra styrelsemöten. Skämt åsido, är det bästa att få bidra till att klubben faktiskt är en klubb. Vad jag menar är att om vi inte aktivt arbetar för att vi har verksamhet som sträcker sig utanför de gemensamma träningarna så skiljer klubben sig inte så mycket från tex Facebook-grupper. Att få vara med och bidra till att vi även har snygga klubbkläder, roliga fester, fantastiska veckor på Mallorca och uppskattade tävlingsarrangemang är helt klart det bästa. Det är just dessa saker som gör att vi är mer en bara en Facebook-grupp. Vi är en klubb...och det är fantastiskt att se att det är så många som vill bära klubbens färger när de är ute och cyklar. Det gör mig stolt och glad :)

När började du cykla? Sporadiskt någon gång på mitten av 90-talet och framåt slutet av det årtiondet ägde jag en riktigt duglig racer. Men det var först efter att jag la av med fotbollen 2005 som jag tog upp cyklandet på lite mer allvar och även började tävla.

Hur många cyklar äger du? I vårt hus hittar man 3 racers och lika många MTB nere i källaren och i badkaret står för närvarande en nyligen avspolad MTB. I sommarstugan hittar man 1 racer och i garaget ytterligare 1 racer, 1 MTB samt 1 cross. Därtill 3 vardagshojar och 5-10 barncyklar.

Favoritcykelpass? Alla då solen skiner

Bästa cykelfiket enligt dig? Hemma. Inget går upp emot att få trycka i sig en massa godsaker EFTER man har avslutat träningspasset.


Bild på ZoltanNamn: Zoltan Darvas

Hur länge har du suttit i styrelsen? Jag har suttit i 2 år

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Jag är Lunedis kassör. Jag är också ansvarig för klubbens kläder

Vad är det bästa med CK Lunedi? Sammanhållningen och ”lagkänslan” som finns i klubben

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Att man får styra och ställa B-)

När började du cykla? Jag tror det var 2013

Hur många cyklar äger du? Två, en landsväg och en MTB

Favoritcykelpass? Intensiva intervaller

Bästa cykelfiket enligt dig? Vattenflaskan fylld med vatten


Bild på ThommyNamn: Thommy Malmström

Hur länge har du suttit i styrelsen? 4 år

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Delvis ansvar för träningar, träningsupplägg och träningskalender.

Vad är det bästa med CK Lunedi? En klubb för alla. Ingen behöver känna sig utanför.

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Man får ägna ytterligare lite tid åt det man gillar mest.

När började du cykla? Första gången på räser var 1971. Nystart 2012.

Hur många cyklar äger du? 2 räser.

Favoritcykelpass? Stehagsrundan en vindstilla kväll.

Bästa cykelfiket enligt dig? Kaffestugan i Andrarum.


Bild på GabbiNamn: Gabrielle (Gabbi) Flood

Hur länge har du varit med i styrelsen? Sedan 2016

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Bland annat så har jag hand om medlemshantering och annat som kommer därtill. Jag tar hand om vår fina hemsida och är ansvarig för att skicka och svara på mejl. Under 2018-2019 är jag också ansvarig för att samordna Vätternrundan från klubbens sida.

Vad är det bästa med CK Lunedi? Gemenskapen och alla fantastiska människor. När jag slutade spela fotboll saknade jag verkligen lagkänslan och den tycker jag att jag har återfått sedan jag började cykla med Lunedi. Förutom att träna, vilket jag älskar, har jag också fått många fina vänner.

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Det bästa med att sitta i styrelsen är att man får vara med och bidra till ovan nämnda gemenskap. Vi vill så klart att så många som möjligt ska känna sig välkomna och uppskatta klubben lika mycket som vi gör och varje gång man ser den uppskattningen hos någon så känns det som att man har lyckats. Lunedi var fantastiskt för mig när jag började cykla och att driva klubben och dess verksamhet framåt för att andra ska få samma upplevelse känns fint. Dessutom så är det ju både roligt och lärorikt, och man har god möjlighet att lyfta sina egna (och andras såklart) goda idéer.

När började du cykla? Jag köpte min första landsvägscykel sommaren 2013 efter att ha spenderat många svettiga timmar i spinningsalen den vintern.

Hur många cyklar äger du? Jag har tre cyklar som bor inne i lägenheten och dessutom en vardagshybrid tillika tillförordnad touringcykel och en obrukbar hobbyracer i cykelförrådet.

Favoritcykelpass? Hm..jag tror ju att jag tycker om fyrkantiga pass, när jag vet precis vad som väntar, som när man kör rena intervaller. Ensam. Inte alls så cykelaktigt alltså. Men samtidigt är det ju efter ett riktigt hårt fartlekspass som jag faktiskt mäktat med som jag är allra gladast. Oavsett så är det ett pass med mjölksyra som ger trötta ben.

Bästa cykelfiket enligt dig? Lotta på Åsen. De har finfin vegansk blåbärspaj och så får man ju backen på köpet.


Bild på MalinNamn: Malin Welin Svahn

Hur länge har du suttit i styrelsen? 3 år.

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Festarrangemang, introrunda samt lite annat smått.

Vad är det bästa med CK Lunedi? CK Lunedi är en cykelklubb som ger stora möjligheter att utveckla sitt cykel engagemang och få en bra träning i härlig miljö. Utöver träning så anordnas resor, tävlingar och sociala och bildande evenemang. Genom klubben har jag träffat många härliga människor varav några blivit mina nära vänner. Dessutom träffade jag min man här!

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Att få sitta i styrelsen ger stora möjligheter att utveckla klubben och kunna påverka i vilken riktning vi ska satsa. Att fånga upp medlemars önskemål och kunna skapa förutsättningar att genomföra dem. Dessutom är det härligt att få prata cykel när tillfälle ges.

När började du cykla? Jag har alltid gillat att cykla och gjort det i varierad grad men mest som fortskaffningsmedel. För fem år sedan köpte jag min första racer och anslöt till CK Lunedi ganska snart därefter.

Hur många cyklar äger du? Äger 5 cyklar för närvarande.

Favoritcykelpass? Jag gillar ju många rundor men om jag ska välja en så säger jag nog Stehagsrundan; en ljummen kväll mot solnedgången då man första är genomsvettig och senare svalkas av kvällningen..

Bästa cykelfiket enligt dig? Finns många härliga cykelfik men sätter då Blentarp på första plats.


Bild på FlurvenNamn: Fredrik Ljunggren

Hur länge har du suttit i styrelsen? 1 år

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Inget som kommit till min kännedom.

Vad är det bästa med CK Lunedi? Gemenskapen och utbytet av erfarenheter. Inte bara inom cyklingen.

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Att få besöka nya hem och träffa folk utan uniformen.

När började du cykla? 2014

Hur många cyklar äger du? 2 räser, en CX, en pendlare.

Favoritcykelpass? Morgonstund. Slaget om Lund är sämst, man blåser alltid bort.

Bästa cykelfiket enligt dig? Alunbruket, utan tvekan.


Bild på ÅsaNamn: Åsa Lovén

Hur länge har du suttit i styrelsen? 2018-2019

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Festfixare och sociala sammankomster! Träningsläger Mallorca, Lundacrossen, introrundor med mera

Vad är det bästa med CK Lunedi? Gör måndagar roligare och cykelmingel med trevliga människor i trikåer! Klubbkänslan!

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Planering av roliga projekt för klubben.  

När började du cykla? 2015

Hur många cyklar äger du? En för lite!

Favoritcykelpass? Distanspass med fika på söndagar.

Bästa cykelfiket enligt dig? SmakSak i Blentarp och Vismarlövs café och bagarstuga.

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 13 FEB 2019 20:14 Skribent: Gabrielle Flood
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link