Hoppa till sidans innehåll

Lunedistyrelsen


Här är föreningens styrelse under 2021.


Åsa Lovén

Bild på Åsa Lovén

Hur länge har du suttit i styrelsen? Sedan 2018

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Lite alltiallo tror jag att det kommer bli detta året? Hoppas jag kan bistå med några sociala arrangemang 2021 och vrida upp stämningen ytterligare ett snäpp, detta ligger mig varmt om hjärtat. 

Vad är det bästa med CK Lunedi? Fantastiska klubbkompisar i trikåer och klubbkänslan!  

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Precis ALLT, med undantag för digitala styrelsemöten-går fetbort!

När började du cykla? Gjorde premiär på landsvägarna 2015.

Hur många cyklar äger du? Tre landsväg, en MTB och en pendlarhoj.  

Favoritcykelpass? Hmm, det varierar utefter väder, vind...och humör. 

Bästa cykelfiket enligt dig? Jag är inte kräsen, gillar alla fik alla men om jag får välja förtäring och plats-att plocka upp ett mini-stormkök ur sadelväskan på en ultra-tur och steka isterband mitt ute i ingenstans. 


Johan Andersson

Hur länge har du suttit i styrelsen? Anno mars 2021

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Pular med träningskalendern och slår ett extra slag för tävlingsrelaterade frågor. I övrigt lägger jag mig i allt möjligt bäst jag kan.
 
Vad är det bästa med CK Lunedi? Lekfullheten och den lättsamma inställningen till cykling. Samt att medlemsnytta alltid är huvudfokus.

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? 
Primärt surdegsbrödet på Moroten och Piskan. Sekundärt att få påverka den verksamhet jag under ett antal år ägnat en stor del av min fritid åt.  

När började du cykla? 
Genomförde en långkörare från Borås till Malaga 2011, vilket gav mig mersmak för asfaltsnötande. Därav införskaffades den första landsvägscykeln samma år och sen dess har det inte varit några längre uppehåll.

Hur många cyklar äger du? 
Bara fyra. 

Favoritcykelpass?
En riktigt svettig sextimmarsrunda i bergen på Mallorca som bjuder på allt från getklappande, djupgrävning över Sollerpasset och ett avslutande lagtempo in till Ca'n Pastilla.

Bästa cykelfiket enligt dig? 
Skåne: Wahlgrens i Blentarp. Sverige: Hjulsjö 103 i Bergslagen. Världen: Den snorbilliga macken vid Envalirapasset i Andorra.

Charlotte "Lotta" Klippel

Hur länge har du suttit i styrelsen? Sedan mars 2021
Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Ha koll på mailen.
Vad är det bästa med CK Lunedi? Sociala träningstillfällen och att träningarna får mig att ge lite extra. 
Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Att få vara med och bidra till klubben.
När började du cykla? Jag "trillade" över min första racer 2013, mellan barn ett och två. Sen har det långsamt blivit fler mil för varje år...
Hur många cyklar äger du? En racer och en MTB, och önskar mig en till... :-D
Favoritcykelpass? Gillar intervallträningen, hänger gärna vid Mölleberga. MTB har jag gärna med mig till Ryssberget i Blekinge.
Bästa cykelfiket? Det som ligger på Mallis :-). Annars är det dåligt med fikatid med tre barn hemma...

Ulrika Grass


Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Jag är tycker väl att mitt största ansvar är att hålla humorn på en hög och bra nivå på styrelsemötena. Det får inte bli för allvarligt.

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Det bästa med klubben är självklart att alla trevliga människor. Och så de snygga kläderna, förstås.

När började du cykla? Jag började cykla när jag var 4 år. Mina föräldrar tyckte det var tramsigt med stödhjul, så det gjorde lite ont i början.

Hur många cyklar äger du? Jag har 2 MTB, 2 räsercyklar och en Axis-cykel.

Favoritcykelpass? Bästa träningspasset har jag på min MTB i skogen, gärna fartlek tillsammans med någon likasinnad.

Bästa cykelfiket? I skogen är det ont om fik, men bästa fikat är en Kexchoklad med utsikt över Västersjön på Hallandsåsen.

Onno MeeuwisBild på Onno Meeuwis

Hur länge har du suttit i styrelsen? Since March 2019
Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen? Thisyear I will be focusing mainly on racing. I will organise the cyclocross race, like in the past, and take care of the racing group. Hopefully we can be a part of Skåne alliancen again.
Vad är det bästa med CK Lunedi? That you get to ride with amazing people and push yourself to the limit.
Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? To organise fun events like the yearly party, races and the training camp.
När började du cykla? Learning to ride the bike is probably my oldest memory (it is an essential skill in my homeland of the Netherlands), but I bought my first road bike (with downtube shifters) in or around 2011. At that time I was just occasionally riding with friends and family. It started to get more serious when I joined a bike club for students in the Netherlands and I started to join races.
Hur många cyklar äger du? I own 5-6 bikes. In Sweden I have a road bike, cyclocross bike and a city bike in Lund. I might also still own a very old city bike that I placed at the train station in Helsingborg, but the last time I saw it was before the pandemic started. In the Netherlands, I have a mountainbike and other road bike.
Favoritcykelpass? That has to be the Sa Calobra on Mallorca, followed by a close second: the Passo dello Stelvio in Italy.
Bästa cykelfiket enligt dig? Moroten och piskan!

Eskil Fagerström

Hur länge har du suttit i styrelsen? Sedan årsmötet i februari 2020.

Har du något speciellt ansvarsområde i styrelsen?  Kassör. Tar ansvar för att klubbens genomsnittliga W/kg-kvot inte drar iväg för högt.

Vad är det bästa med CK Lunedi? Alla entusiastiska och trevliga klubbkamrater, så klart. 

Vad är det bästa med att sitta i styrelsen? Det känns bra att kunna bidra till en förening som – trots att jag bara varit med ett par år – gett mig så mycket.

När började du cykla? Runt 1975, mellan höghusen på Klostergården. Tog dock upp landsvägscyklingen på lite mer allvar 2017.

Hur många cyklar äger du? En landsvägscykel och en gravel bike. Med andra ord: alldeles för få.

Favoritcykelpass? Det måste vara rundorna kring San Venanzo i Umbrien i Italien, där jag tillbringat somrarna de senaste femton åren.

Bästa cykelfiket enligt dig? Den lilla eländiga baren i Colonetta di Prodo vid Orvieto. Utbudet är rätt kasst, men när man når dit vet man att 45 minuters uppförsbacke äntligen är över. Här hemmavid tycker jag Wahlgrens Bageri och Café i Blentarp håller föredömlig klass.


Peter Sögaard