Hoppa till sidans innehåll

VR 2019


Cyklade du Vätternrundan i år och fick mersmak? Eller har du funderat på att testa på Vätternrundan, men vill inte riktigt ta dig an utmaningen själv? Har du kanske cyklat själv tidigare och vill känna på både den laganda och extra fart som det ger att cykla i grupp? Eller behöver du helt enkel ett mål att träna inför? I så fall har du hittat helt rätt!

Vätternrundan 2019, som är ett 30 mil långt motionslopp, går av stapeln 14-15 juni. Det går kring Sveriges näst största sjö och lockar deltagare från hela världen. Varje år samordnar CK Lunedi ett antal förbokade grupper för sina medlemmar. Är du intresserad av att vara med i en av dessa så följer information nedan.

Organisationen kring Vätternrundan leds av Lunedis Vätterngeneral Christian Frost Hansen Vänligen kontakta honom om ni har några frågor. Hans mejladress är: This is a mailto link

Du kan anmäla dig till följande grupper:

- sub8 (för dig som vill cykla på under 8 timmar)
- sub9 (för dig som vill cykla på under 9 timmar)
- sub10 (för dig som vill cykla på under 10 timmar)
- sub11+ (för dig som har som ambition att cykla på under 11 timmar eller mer)

Om du är osäker på vad det innebär att cykla Vätternrundan i en av CK Lunedis grupper kan du antingen höra dig för t.ex. på en träning eller i facebookgruppen eller vända dig till vår Vätterngeneral.

_______________________________________________

För dig som vill anmäla dig till Vätternrundan 

CK Lunedi har ansökt om platser med start omkring 04:30 på lördagsmorgonen. Denna starttid är preliminär och kan komma att ändras.

Sista datum för anmälan är 2018-09-16

För att anmäla dig till Vätternrundan 2018 skall du skicka ett mejl till This is a mailto link med följande information:

- Namn
- Personnummer
- Om du är medlem i CK Lunedi eller avser att bli (Ange medlem/prospect)
- E-postadress
- Telefonnummer
- Ambition inför VR18 (sub8, sub9, sub10, sub11, sub12 el. dyl.)
- Antal cyklade Vätternrundor
- Om du har ett facebookkonto (Ange ja/nej) 

Efter datum för sista anmälan kommer du att få ett mejl av Christian med bekräftelse på att du har blivit tilldelad en plats (eller att du står på reservlistan). Du kommer också att få en anmälningskod som du kan använda på Vätternrundans hemsida för att registrera dig i Lunedigruppen samt information om betalning.

Att cykla Vätternrundan med en förbokad grupp kostar 1800 kr och betalningen görs till klubbens bankgiro. För dem som redan har betalat (enligt tidigare information) har detta noterats, men de som inte redan har gjort det ombeds vänta tills vi har tilldelats platser.

_____________________________________________________________

Notera att CK Lunedi i år alltså inte erbjuder någon startgrupp lördag lunch - så kallad subgrupp. Detta på grund av lågt intresse. Det är dock fortfarande möjligt att ansöka om en plats oavsett ambition och så länge vi blir tillräckligt många kan vi bilda en grupp (även en sub8-grupp kan starta på lördag morgon).

______________________________________________________________

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor. Annars börjar vi redan nu se fram emot nästa års stora motionslopp, så se till att anmäla dig!

Uppdaterad: 10 SEP 2018 23:05 Skribent: Gabrielle Flood
Epost: This is a mailto link

Postadress:
CK Lunedi - Cykel
Daniel Grass, Vaktelvägen 4
24630 Löddeköpinge

Kontakt:
Tel: 046253368
E-post: This is a mailto link