Hoppa till sidans innehåll

Funktionärsrundan söndag 7 augusti

06 AUG 2022 08:01
Start från Varbergs Torg klockan 8.45.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2022 08:01

VSG2022:
Tack alla ovärderliga funktionärer och flaggvakter som gjort vårt femte Varbergs Sommargiro möjligt. Utan er – inget lopp!
Vi trodde på 250 deltagare, men satsade högt och hoppades på 500. Vi landade på 464 deltagare, så nog är vi mer än nöjda 😊

Efter återkoppling från flertalet startande cyklister, så får vi nog säga att det var ett av våra bättre genomförda lopp, all time high.

Men detta betyder såklart inte att det inte finns något som kan göras lite bättre, därför behöver vi era inspel på vad som kan förbättras. Enklas tar vi emot dina inspel, bra som mindre bra, i vändande mail (This is a mailto link) . Detta är jättevärdefullt för fortsatt arbete och för att driva VSG framåt.

Redan nu på söndag 7 augusti håller vi vår traditionella funktionärsrunda, där alla som varit funktionärer och hjälpt till på VSG2022 bjuds på hamburgare vid målgång. Start från Varbergs Torg klockan 8.45. Du som genomför någon av sträckorna 68km eller 110km på söndag, får även en medalj. Så varmt välkomna att anmäla dig på vårt FB-evenemang med en kommentar i kommentarfältet, så vi vet hur många burgare vi skall beställa. OBS! Vanliga söndagscyklingen utgår denna söndag!
Självklart får även du som inte varit funktionär i lördags möjlighet att cykla, då bekostar du själv din burgare på 100:- genom att swisha till klubben. Swishar gör du på plats, söndag morgon.
Vill du bara vara med och äta burgare och umgås från ca 11.30/11.45 (dvs du vill inte cykla) anmäler du dig till This is a mailto link. Swish sker till klubben vid maten.

Återigen, tack för ett väl genomfört Varbergs Sommargiro 2022. Nu siktar vi på VSG2023!

Skribent: Andreas Thulin
E-post: This is a mailto link

color-MAIL-128 color-facebook-128

WEBBcolor-link-128 INSTA

Postadress:
CK Wano - Cykel
c/o Andreas Thulin, ordförande, Vare Gamla skola
43291 Varberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info