Hoppa till sidans innehåll

Säsongsstart onsdag 10/8 med Intro

09 AUG 2022 19:46
Samling vid Träslövs Kyrka 17.50
  • Skapad: 09 AUG 2022 19:46

Säsongen startar med en backträning. Se evenemanget på ckwano1 på FB.
Vi kommer även ha Introcykling denna onsdag 10 april. Samling kl. 17.50 vid Träslövs Kyrkas stora parkering.
Det är med glädje och med en stor portion upprymdhet vi erbjuder våra introduktionsrundor igen. Vi ser extra mycket fram emot att välkomna just DIG som förstagångscyklist. Just du som testar racer för första gången. Eller just du som cyklat racer, men inte i klunga. Tjej som kille. Ung som gammal. Nu finns möjligheten att förkovra dig i allt roligt vad landsvägscykling innebär.
Vi kommer att ta det från början och alla kan följa med. Vårt enda (ödmjuka) krav är att du har en racercykel med bockastyre.
CK Wano intoducerar nya nyfikna landsvägscyklister på att hantera en racer, få tips om bästa klädsel och hur man äter och dricker på en hoj. Vi lär er alla cykeltecken, klungkörningsteknik – allt detta för att du skall bli så trygg som möjligt väl uppe i sadeln.
Efter en introrunda eller kanske rentav två är man mogen att hoppa in i våra ordinarie motionsgrupper som vi klassar enligt blå, grön, gul och röd grupp, där blå är gruppen efter introkursen.
Du behöver inte var medlem i klubben för att vara med på våra introrundor. Efter att ha provcyklat med oss 2-3 gånger ser vi gärna dig som medlem.
Vi samlas klockan 17.50 på parkeringen vid Träslövs Kyrka. Vi är ute ca 2 timmar. Kom ihåg att klä dig extra varmt då en hel del av introt äger rum runtom parkeringen och ståendes bredvid cykeln.
Att packa med sig extraslang, pump, en banan och välfylld vattenflaska ät tre säkra och heta cykeltips vi börjar med att delge er 😊
Har du en kollega eller vän som också är sugen, men som inte riktigt kommit till skott – ta med denne i så fall. Ju fler vi är, ju roligare vi har och desto mer nytta av varandra har vi i klungan.
Anmäl er gärna här på detta evenemang att du kommer, så vi vet hur många ni blir.
Välkomna! 
Skribent: Andreas Thulin
E-post: This is a mailto link

color-MAIL-128 color-facebook-128

WEBBcolor-link-128 INSTA

Postadress:
CK Wano - Cykel
c/o Andreas Thulin, ordförande, Vare Gamla skola
43291 Varberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info