Hoppa till sidans innehåll

Lundberg tvåa i CK Hymers träningstävling


Ck Hymers träningstävling Rängen Vevargame 10/4

Jag gav mig av till Linköping för att köra CK Hymers träningstävling på 5mil.. Jag hade inte en aning om hur tävlingen skulle se ut eller hur jobbig banan skulle vara. Men på vägen upp så åkte jag en del av banan och såg då att det var en ganska kuperad variant.. Men inga jättebackar dock.

Väl vid start var vi 13 stycken.. En del snabbåkare och någon motionär. När vi gav oss av gick det ganska slött.. Vi låg och tuffa på en 35 ett tag.. Men ganska så snart kom ett ryck från en hymeråkare. Jag gick då upp och tänkte känna lite på benen.. Efter ett tag så hade jag dragit ifatt och då lugnande all ner sig igen.. Det fortsatte så ett tag.. En del småryck och försök till utbryt.

När vi hade kört större delen av loppet så var vi nu 8 åkare kvar.. Med några km kvar så blev det mer och mer stötar. Men jag kände mig i bra form och tyckte det gick bra att täppa till och hänga på i rycken.. När vi nu närmade oss mål och tuffade på bra i klunga så var det nu snart min tur att komma fram.. Precis när cyklisten framför mig vek åt sidan ryckte jag med ca 200 meter kvar.. Jag fick mig en lucka och tryckte på så gott jag kunde.. men precis före mål så blev jag passerad av en hymer cyklist.. Så en andra plats blev det till slut..

Det var en rolig tävling på en rolig bana.. Vi fick ett snitt på 38km/h.. Ganska bra eftersom det gick ganska slött i vissa partier. Det var skönt att få denna träningstävling innan säsongen börjar..

Nu är det inte långt kvar till första tävling. Den 19/4 bär det av till Linköping för att köra. Jag har sett något om 120 anmälda personer.. Låter grymt roligt.

Uppdaterad: 12 APR 2008 10:37 Skribent: Johan Lundberg

  

Postadress:
CK Wimer - Cykel
Johan Myrén, Snokebovägen 150, Kejsarkullen
59894 Vimmerby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info