Hoppa till sidans innehåll

FÖRENINGEN


     Verksamhetspolicy

 

Cykelklubbens huvudsakliga syfte är att bedriva verksamhet inom samtliga discipliner som finns med i SCF:s program, där intresse finns från klubbens medlemmar

 

Såväl elit- som motionscyklister är välkomna att bli medlemmar i klubben. Både ungdomar och seniorer ska ges samma möjlighet till utveckling.

 

Klubben tar helt avstånd från allt som har med dopingmedel och fusk att göra. Klubben förbehåller sig rätten att säga upp medlemskap för enskild medlem då denne ej har följt det som är beskrivet i föregående mening.

 

Klubben stävar efter att ständigt utveckla verksamheten till det bättre. Gemenskapen och att vi har roligt tillsammans ska vara klubbens ledstjärna både i med- och motgång.

 

Varje ny medlem ska tagas emot med öppna armar för att redan från första dag känna sig välkommen i klubbens regi och gemenskap.

 

Vi ska sträva efter att utveckla såväl individen som klubben, så att vi ständigt går framåt.

 

Med hjälp av våra nyckeltal och handlingsplaner styr vi våran verksamhet. Styrelsen drar upp riktlinjerna och är lyhörda för medlemarnas idéer och synpunkter.

 

Tillsammans så utvecklar vi cykelsporten och får fler som använder cykeln som redskap i sitt motionerande oavsett om det är på motions-, eller tävlingsnivå.

 

VIMMERBY 2007-02-10

Uppdaterad: 02 APR 2018 20:52

  

Postadress:
CK Wimer - Cykel
Johan Myrén, Snokebovägen 150, Kejsarkullen
59894 Vimmerby

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info