Hoppa till sidans innehåll

Camaro Club Sweden - Bilsport

Välkommen till Camaro Club Sweden 

Camaro Club Sweden är en ideell förening som startades i slutet av 1982 för att på olika sätt främja ägandet och intresset för bilmodellen. Alla årsmodeller och bilar är välkomna - original som modifierade. Läs mer »

Tanken med denna webbsida är att den skall ge dig mycket nytta och nöje och varför inte också locka dig till ett medlemskap i Camaro Club Sweden!

Ansök om medlemskap »

Ett medlemskap ger dig bl a vår klubbtidning Camaro Magasinet. Den kommer ut fyra gånger per år och består av minst 40 sidor i färg, späckade med artiklar från Camaro-världen. Vidare får du tillgång till rabatter samt hjälp med frågor kring teknik och original. Du har också möjlighet att ansöka om specialförsäkringar. Naturligtvis ordnar vi även olika typer av aktiviteter och träffar för våra medlemmar.


Klubben består av ca 900 medlemmar, och vi hoppas att bli fler under åren framöver runtom i Sverige, och i de övriga nordiska länderna, och spännvidden på ålder är stor, mellan 18 och 85 år. Givetvis finns Camarons alla sex generationer representerade. Vi är en av sveriges största märkesklubbar för amerikanska bilar.

 

Ansök om medlemskap »

Camaro Club Sweden
Box 1181
721 29 Västerås
 
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Camaro Club Sweden - Bilsport
Box 1181
72129 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@camaroclubswede...

Se all info