Hoppa till sidans innehåll

Tjejer, se hit!

31 DEC 2018 13:20
Efter höstens satsning på en tjejgrupp som blev väldigt populär och framförallt rolig så vill vi nu satsa på en tjejgrupp även under vårterminen.
  • Uppdaterad: 31 DEC 2018 13:20

TJEJER, SE HIT!

ÄR DU SUGEN PÅ ATT PROVA PÅ BADMINTON FAST DU KÄNNER DIG LITE FÖR GAMMAL FÖR ATT BÖRJA PÅ EN NYBÖRJARGRUPP?

Då är Carlshamns badmintonförening något för dig!

Nu erbjuder Carlshamns Badmintonförening alla tjejer från gymnasiet och uppåt att börja spela badminton, inga förkunskaper krävs för att du ska kunna börja vår kurs. Vi erbjuder dig att hitta en rolig motionsform, kanske även med en kompis. Vilken nivå du är på spelar ingen roll då detta är en ren nybörjarkurs under tränares ledning för enbart tjejer.

Under våren 2019 med start söndagen den 3 februari kl. 19:00-20:00 kommer du kunna lära dig att spela Badminton. Skillnaden från höstens tjejgrupp är att vi denna gången kommer köra under hela vårterminen. Vi kommer tillsammans att gå igenom slag, teknik och taktik.

Du får gå på två ”prova på tillfällen” gratis, därefter behöver man bli medlem för att få fortsätta och då får man även tillgång till motionärstiderna. Vill man inte fortsätta är det viktigt att meddela detta då vi kommer ha en reservlista eftersom vi har begränsat antal platser. 

Låter detta intressant? Anmäl dig då till This is a mailto link

Mer information om vår förening och vad det kostar att bli medlem hittar du här på vår hemsida: https://idrottonline.se/CarlshamnsBF-Badminton/Klubbinfo/avgifter20182019

VÄLKOMNA!

Skribent: Paula Ryberg
Epost: This is a mailto link

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Carlshamns BF - Badminton
c/o Maria Nilsson, Holländarevägen 82a
37637 Svängsta

Kontakt:
Tel: +46709607035
E-post: This is a mailto link

Se all info