Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Supportergruppen"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Supportergruppen


Engagera Dig i Supportgruppen! 

Sommaren lider mot sitt slut och vi vill välkomna alla medlemmar till en ny rolig hösttermin! Med en till stor del ny styrelse och en nystartad supportgrupp har klubben mycket idéer och planer inför hösten och klubbens framtid i stort. Nu behöver vi Din hjälp att förverkliga dem!

Supportgruppens huvudsakliga uppgift är att stötta och underlätta styrelsens arbete. Det handlar framförallt om sådant som rör försäljning, sponsring, planering och genomförande av aktiviteter och tävlingar mm. Vi fick igång gruppen väldigt bra innan sommaren, men vi behöver all hjälp vi kan få! Vi skickar därför ut en vädjan till alla medlemmar, aktiva och föräldrar, som känner att de skulle vilja engagera sig i Supportgruppen. Ju fler taggade CBF:are vi är, desto mer kan vi åstadkomma tillsammans för att klubben ska gå framåt.

Att vara med i Supportgruppen innebär ett par möten under året, samt att man skriver upp sig på någonting man vill hjälpa till med. Den absolut största biten är just planeringen inför olika aktiviteter, sedan är det även genomförandet av dessa. Kanske vill du sitta i sekretariatet vid någon av våra tävlingar, hjälpa till att inhandla det som ska säljas i kiosken eller hjälpa till med en försäljning vi genomför – det finns något för alla, både stort och smått. Allt engagemang är varmt välkommet! 

Vi ser fram emot en härlig hösttermin i CBF med er!
/Supportgruppen

(2018-08-20 14:06)
Nästa möte för Suppotergruppen Onsdag 29/8-18 kl. 18:30 i klubblokalen.
 

Filtrera nyheter

År Månad

CBF PÅ INSTAGRAM


CBF PÅ FACEBOOK


 

 

 

 

 

 

Postadress:
Carlshamns BF - Badminton
c/o Maria Nilsson, Holländarevägen 82a
37637 Svängsta

Kontakt:
Tel: +46709607035
E-post: maria@transporttjanst.nu

Se all info