Hoppa till sidans innehåll

DIV 2 - Solstas sista match

14 APR 2010 15:31
I helgen som gick spelades Solsta BTK’s sista match eftersom det var dags för årets sista sammandrag i Div 2. Totalt 8 lag deltog och nu skulle det avgöras vilka som skulle gå upp till div 1 och vilka som skulle trilla ner i trean.
  • Skapad: 14 APR 2010 15:31

Denna gång bestod Solsta av Anders Jonsson, Mikael Stålbro, Oskar Hildebrand, Isak Eliasson och Oscar Perman. Att det skulle bli någon poängmässig succé var inte att vänta då det var lagen på den övre halvan (bland annat tre av topplagen) som stod för motståndet och Solsta var stadigt förankrad i den nedre delen av tabellen.

I första matchen var det BTK Triss som stod för motståndet och i den andra matchen var det Hallstahammar BTK.

 
Anders och Stålbro i dubbel

De spelare som mäktade med att ta någon seger under dagen var Stålbro som knep 2 singlar och 1 dubbel samt Anders som knep en dubbel. Isak och Oskar förlorade dock knappt en varsin 5-settare.

 
Isak


Hilde

När dagen var över slutade det dock med noll poäng i bagaget för laget.

På söndagen var det dags att ta sig an serieledande BTK Munken samt Köpings BTK. Mot Munken visade de yngre spelarna fortsatt upp ett riktigt bra spel som dock inte kunde rubba spelarna i Munken, bland annat förlorade Oskar matchen mot Robert Collin med 13-15, 10-12 samt 9-11 och Oscar hade 1-1 i set samt 11-10 i tredje så det var inte så långt borta.


Oscar

Stålbro fortsatte att visa vägen och knep även i denna match 1 singel.

Mot Köpings BTK var det Isaks tur att vara en hårsmån ifrån att knipa en singel mot Joakim Carlsson men tyvärr blev det en förlust i femte set. Däremot blev det seger för Isak och Oscar i dubbel. Stålbro levererade som vanligt och tog en singel samt en dubbel (tillsammans med Anders) även i denna match.

Solstas sista match spelade av Stålbro mot Julian Ramos och siffrorna skrevs till 11-2, 9-11, 7-11 och 9-11.


Några av de domare som ställde upp i helgen: Sandra, Sofia, Viktor, Yvonne, Spångberg och Veronica. Övriga domare var Albin, Martin, Mao m.fl.

Stort tack till de ungdomar och föräldrar som ställde upp under helgen och hjälpte till som domare, möblering- och kafeteria-personal.

För er information kan berättas att Munken vann serien följt av Hallstahammar på andra plats samt att Solsta och Motala spelar i trean nästa år.

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info