Hoppa till sidans innehåll

Div 3 sista helgen - Lördag

02 APR 2011 20:15
I helgen är det dags för sista sammandraget i Div 3. Denna helg kunde vi säkra segern i och med att vi hade ledningen med 3 poäng innan helgen. Lördagens lag var David L, Oscar (OP) P, Oskar (Hilde) H och Isak E. och idag var det Bortan och Pålboda som stod för motståndet.
  • Skapad: 02 APR 2011 20:15

Först ut var Solsta och Bortan 

Då lagen huserar i varsin ände av tabellen var det inte riktigt någon nagelbitare. Lagmatchen bjöd dock på några riktigt fina bollar emellanåt men träningen under säsongen har gett resultat för karlstadgrabbarna och det hela slutade med klara 8-0 till Solsta.  :)

 

Efter lunchen var det så dags att ta sig an Pålsboda som innan helgen delade andraplatsen med Skagersvik. Vi funderade lite grann under lunchen om vi skulle sätta David som tredjeman för att på så sätt ge honom möjlighet att möta Jimmy Friberg i första. (David har ju revansch att kräva från första sammandraget då han lite snörpligt förlorade i skiljeset) Men nej, David som etta.

När vi kom ner i lokalen efter lunch så hade precis Skagersvik slagit Pålsboda och i och med det hade Pålsboda i princip ingen möjlighet att nå kvalplatsen.

 

Första paret ut i matchen mellan Solsta och Pålsboda var David mot Danny Friberg och Hilde mot Jimmy Bergström. David vann i tre raka med 14-12, 11-5 och 11-4. Hilde trampade igång ordentligt och gav inte Jimmy någon möjlighet att låsa honom i backhand och Hilde vann med 3-1 i set

 

2-0 till Solsta

Nästga par var OP mot Kalle Rosen och Isak mot Tom Larsson. OP gav inte Kalle någon chans utan det blev 3-0 och även Isak vann sin match med 3-1.

4-0 till Solsta

Tredje paret var David mot Tom Larsson och OP mot Jimmy Bergström.

 

 David höll stilen och vann sin match i tre raka set

 

OP hängde på och vann även han med 3-0 över Jimmy med siffrorna 11-6, 14-12 och 14-12.

 

6-0 till Solsta

Sista paret ut var Hilde mot Kalle och Isak mot Danny och när även de vann sina matcher var det hela klart.

 

 

8-0 till Solsta! Bra spelat av alla grabbarna.

Sammanfattningsvis kan man säga att David var stabil som föväntat och förlorade inte ett enda set. OP spelade sin backhand riktigt bra och tappade även han inte ett enda set. Hilde imponerade med sitt spel hela dagen och Isak skall ha en eloge för att han jobbade på och vann sina mather även om inte spelet stämde till 100%. Starkt gjort.

 

Imorgon väntar först Björkborn och sedan Ölme. Tar Solsta 2 poäng till vinner vi serien på egen kraft, vi hoppas dock på 4 :)

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info