Hoppa till sidans innehåll

Div 4…eller 7 små pingisspelare

13 MAR 2012 19:56
Omgång 1-3
Vi började serien med samma lag som slutade 2 förra året, dvs Johan Spångberg, Martin Johansson och Mathias ”Matte” Ohlsson och de började stark med tre segrar mot Ölme 2, Hööken och Munkfors.
  • Skapad: 13 MAR 2012 19:56

Omgång 4-5

Då Johan hade dubbelbokats av CBTK så fick Matte och Martin följe av Max Mård till Värmskog och deras nya fina hall, som ligger precis vid Värmelns strand. Vi mötte Arvika och Bortan som också var obesegrade, Carlstad spelade oavgjort i båda matcherna. Tyvärr ur vår synvinkel så tappade vi poäng medan de andra lagen vann sin andra match.

 

Omgång 6-7

Dessa omgångar spelade i Arvika och Johan var åter med i laget. Två nya segrar, denna gång mot Ölme1 och Ölme 2. Känns lite som att gå över vatten att åka till Arvika för att möta Ölme.

 

Omgång 8-9

Ny termin och Johan hade lämnat oss för studier i till USA vilket gjorde att en ny spelare gjorde entré i laget, Marlene Notes. Först vinst mot Värmskog. För att i nästa match ha ”seriefinal” mot Arvika, förlust med 3-6, i och med detta så drog Arvika ifrån i toppen.

 

Omgång 10-11

Div4

Tvärud skola

 

Denna gång i Tvärud skola, vilket jag av spelarna i Bôrtan antogs veta var det låg, som inflyttad till Värmland frågade jag en kollega och fick till svar ”kör rakt ut i skogen”.  

Nytt återbud och Matte och Martin fick med en ny spelare i laget, Axel Rehnberg. Matcher spelades mot Värmskog och Bortan och två nya segrar.

 

Omgång 12-14

Då Martin njöt av sol och bad i Thailand så tog Matte, Marlene och Axel med Eric Rehnberg till Arvika, den sjunde spelaren i laget. Dagen började för Matte, Marlene och en nervös debutant Eric mot Hööken, efter de sex första singlarna låg CBTK under med 2-4 men alla fortsatte att kämpa på och matchen slutade oavgjort 5-5. Nästa omgång gick mot Munkfors och det blev vinst med 6-4. Axel vände ett 0-2 underläge i sista matchen till vinst och därmed säkrades 2:a platsen i serien. Tyvärr så skadade sig Marlene under dubbeln när hon slängde sig efter en boll och stod därför över sista omgången mot Ölme 1, där säsongens andra förlust kom.

 

Slutsats av säsongen,

  • Det är lärorikt för de yngre spelarna att få spela mot gubbarna i distriktsserierna.
  • Antal spelare i laget under säsongen blev till slut 7 st, flera som gjorde sina div 4 debuter.
  • Matte och Martin är ett bra dubbelpar, kvot 8-1.
  • Vill du upptäcka nya platser i Värmland, bli lagledare för ett div 4 lag.
  • Arvikas enda poäng förlust var mot CBTK.

 Grattis Matte, Martin, Johan S, Max M, Marlene, Axel R och Eric R till andra platsen i serien.

 

Div4-lag

Axel, Eric, Matte och Marlene i samband med prisutdelningen.

 

Samtidigt som de sista omgångarna i div 4 herrar så pågick div 2 för damer och även här avgick Arvika med segern…ett stort grattis till alla spelare i Arvikas lag till dubbelseger i serierna.

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info