Hoppa till sidans innehåll

En riktig ”Fullträff” i Götene

09 MAR 2009 19:01
Isak Eliasson och Oskar Hildebrand sammanstrålade en lördagsmorgon i Götene för att spela Fullträffen. Isak skulle spela P-13 och P-12, medan Oskar skulle spela P-13 och P-14.
  • Skapad: 09 MAR 2009 19:01

Morgonen började med P-13 där både Oskar och Isak snabbt vann sina respektive pooler. Båda gick sedan in i kvartsfinalspelet. Isak tog sig an Simon Franzon från Lidköping och vann enkelt med 3-0. Oskar spelade sin ”kvart” mot Martin Lund från Herrljunga. Martin stretade emot bra men Oskar kunde vinna med 3-1 i set efter en bra match. I semifinalen slog Isak Adam Ingemarsson, Lidköping med 3-1 i set efter övertygande spel av Isak medan Oskar slog Anders Front från Lidköping med klara 3-0 i set. Nu väntade en rafflande final mellan de båda kombattanterna Isak och Oskar. Oskar började matchen bäst och kunde vinna första set. Matchen var spelmässigt jämn men Isak kämpade sig in i matchen och betade av set efter set. Isak stod slutligen som segrare i Carlstadsderbyt med 3-1 i set.


Prisutdelning P13

Efter finalförlusten mot Isak startade Oskar upp P-14 cupklass, med att stå över kvartsfinalen. I semifinalen stod Manne Floren Siren, Lidköping som motståndare. Oskar som var revanschsugen efter finalförlusten kunde vinna med 3-1. Matchen började dock trevande för Oskar, men efter första set kom spelet igång mer och mer och det verkade lovande inför finalen. I finalen väntade duktige Philip Pettersson från Skövde. Båda spelarna bjöd på underhållande spel och långa speldueller. De tog två sett var innan avgörande set väntade. Efter ett rafflande avgörande set stod Oskar som segrare med 11-8 och ytterligare en Carlstadsseger.


P14 Prisutdelning

På eftermiddagen spelade Isak P12 som var en cupklass. Det var 23 deltagare. Isak som var 1:a seedad stod över första matchen. De första två kommande matcherna gick relativt enkelt via vinst med 3-0.
I semifinalen blev det tuffare då Martin Lund från Herrljunga stod för motståndet. Det var en jämn och välspelad match som Isak vann med 3-0, 12-10, 13-11, 11-5.
Sedan var det dags för final mot Adam Ingemarsson från Lidköping. Adam började starkast och vann första set med 11-8. I mitten av andra set kom Isak in i matchen ordentligt och vann det med 13-11. Hade det blivit förlust i det setet vet man inte hur det slutat. Sen kopplade Isak greppet om matchen och vann de sista seten med 11-9, 11-7.

Ange alt-text här.
Prisutdelning P12

Det var en lyckad dag förutom att Isak skar sig på en av pokalerna före hemresan. Det är dock skador man står ut med.

En lyckad speldag där det inte kunde gå bättre för Carlstadskillarna. Det blev en riktig fullträff med segrar i alla klasser, P-12, P-13, P-14 – och en andraplats. Tyvärr var det dåligt med deltagare och vi hoppas att det blir fler spelare till nästa år.

Skribent: Av Isak/Oskar/Magnus

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info